Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • <Adamsky>

  veterán

  A készülékkel én is meg vagyok elégedve. Olyannyira, hogy nem is nagyon tudnék mit felhozni ellene. Nagyon jó (ha, nem a legjobb) ár/teljesítmény viszonyú 8"-as tab. Talán a legnagyobb baja, hogy jó eséllyel nem lesz rá frissebb Android (most ugye 6.0.1 van rajta novemberi sec. patch-el). Nekem a frissítésekkel sem volt gondom. Ugyan húztam már én is teljesen újra a tab-ot, de az én hülyeségem, ill. kísérletező kedvem okán történt. :)
  Egyetlen kiegészítőt vettem hozzá (és jó eséllyel nem is fogok mást). Egy ilyen tokot. Szépen védi a tab-ot minden irányból. A fedlap nyitásakor bekapcsolja, a zárásakor kikapcsolja a kijelzőt (mágneses). A fedlapot hátra hajtva pedig egész jó fogást biztosít.
  @AndrewBlase, egy ilyen használatával - jó eséllyel - megszűnne a "véletlenül ki-be kapcsoltam a készüléket" problémád. ;)
  Ja, a patch-ek feltétele már csak az alkalmazások kompatibilitásának okán is ajánlott. Azt ugyan nem tudom, hogy out-of-the-box mi volt a helyzet, de a kettővel ezelőtti frissítés előtt pl. az OTP Smart Bank app. nem ment rajta (megtaláltam rá ugyan a megoldást, de ahhoz root-olni kellett a készüléket). A frissítés aztán orvosolta az előbbi problémát. Itt jut eszembe, hogy eddig képtelen voltam bármilyen leírást találni arról, hogy az egyes frissítések mit tartalmaznak. Nem mondom, hogy létszükséglet, de azért jó lenne ...

Új hozzászólás Aktív témák