- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
válasz szabonagyur #11329 üzenetére
Értem, és köszönöm a segítséget.
Hamarosan rakom vissza a 8.1-et a gyerek gépére és akkor írok, hogy mi a helyzet.üdv.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
válasz szabonagyur #11322 üzenetére
Köszi.
A Win8.1 nek melyik verziójával szokta adni a Lenovo a gépeket?
Mert nem emlékszem, hogy melyik volt a gépen.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Pár hónapja teljesen legyalultam a lányom gépéről (Y50) a Win8-at, hogy Win7-et tegyek rá, viszont előtte nem néztem meg a termékkulcsot.
A kérdésem az lenne, hogy ki tudom e deríteni valahogy, hogy mi volt a termékkulcs?Előre is köszi.
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
-
Tigi
őstag
Sziasztok
A lányomnak van egy Y50-e és ehhez szeretnék neki venni egy normális dokkolót normális áron, ha van ilyen.
Kerestem, de nem találtam igazán semmi normális darabot.
Ha valaki tudna ajánlani egyet azt megköszönném.üdv.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Garanciavesztéssel jár ha legyalulom az egész vinyóról a Win 8.1-et mindenestül és win 7-et rakok rá?
-
Tigi
őstag
Köszi a válaszokat.
Akkor megnézem az említett progikat.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
válasz marilllyo #9750 üzenetére
És ezt nem próbáltátok megreklamálni?
Az üzletben a srác azt mondta, hogy le tudom menteni a rejtett particiót egy 32GB-os pendrive-ra, hogyha vinyót kéne cserélni akkor megmaradjon az eredeti win.
Igazság szerint a Win 7-et akarom rárakni mert ez a 8.1 sok progival nem kompatibilis.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
A OneKey Recovery System-el letudom menteni a rejtett particiót vagy csak a C meghajtót?
Olvasgatom a használatiját és abban az van, hogy ha módosítom a rendszer particiót akkor nem tudom visszaállítani a gyári állapotra a gépet.
Ez elég gáz, mert a lányom előző gépe (Sony Vaio) bármilyen módosítás után vissza tudta állítani a a gépet gyári állapotra.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Ma vettem a lányomnak egy Y50-70-et.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom lementeni az Install particióját (Win 8.1 telepítő) egy pendrive-ra?
Hogy szükség esetén vinyó csere után is megmaradjon az eredeti win.Előre is köszi.
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 14" 2023 M3 Max 16C CPU 40C GPU 128GB SSD AppleCare+ 09/2027
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Fujitsu Lifebook E736 laptop (14/i5-G6/8GB/320HDD/AkkuX)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- 1012 Eladó DELL E5470 Core I7-6820HQ 8x2700MHz/16G/256G SSD Gyári Magyar bill patika állapotban
- Keresem ThinkPad P50 M.2 tálca
- MacBook Air 2024 13" M3 8GB / 256GB SSD Silver - ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR, HIVATALOS GARANCIA!
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Lenovo Ideapad 330-15 i5/4GB/1TB HDD/GEFORCE MX110/15 FHD/win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest