Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
Ilyen akkor szokott történni, ha összekutyulod a lemezeket telepítés során és a windows bootmanager más fizikai lemezre kerül, mint maga a C partíció.
Meg kell keresni a régi HDD-n a 100MB-os FAT32 EFI partíciót és a C:\ elé átklónozni az SSD-re.
Ha nem megy, akkor a legtisztább egy újratelepítés lenne lehúzott HDD-kkel, aztán ha kész a rendszer berakhatod az új 2TB-osat.
https://www.easyuefi.com/faq/en-US/Move-EFI-System-Partition.html
-
dugo_
veterán
válasz Plazmacucci #16645 üzenetére
Linkelni már nem tudom, mert kidobtam a Telemaxos papírokat (egy szaros hiba miatt volt egy púposra tömött mappám tele jegyzőkönyvekkel), de az asztalon kinyitva tartott makulátlan Z50-re ráírták, hogy karcosan vették át, majd fogták és szarrá karcolták.
Az csak hab a tortán, hogy ezután meg se javították, ahhoz érteni is kéne valamihez, rombolni bárki tud.
Harmadik szétszedésre már nem volt rajta vonalban futó él, a kijelző kávája ott állt el, ahol épp nem sajnálta...
Én 60k-t buktam rajta, a Lenovo pedig milliókat, ha a heti egy tucat Ideapadról lebeszélt vásárlót összeszámolom.
Tuti biznisz.
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz Plazmacucci #16638 üzenetére
Hát, illyen javaslathoz először az kéne, hogy legyen a panaszra vevő szerviz is.
Annak nincs értelme, hogy elküldje még egyszer, majd újabb több hét várakzás után visszajöjjön még rosszabb állapotban.
-
dugo_
veterán
válasz Ellis- #16622 üzenetére
Ott rontottad el, hogy egy hét után szervizbe küldted 14 napos elállás helyett.
A fedlapot baszhatod, gondolom neked is gondosan jó előre meghamisították a munkafelvételi lapot és úgy papírozták le, hogy ők már karcosan vették át.
Been there, done that. Ehhez ért az a banda.
-
dugo_
veterán
válasz Tarisznyarak #16583 üzenetére
Ha nincs szervizes kontakt, akkor kb sehonnan. Konzumer gépeknez nem olyan magától értetődő a pótalkatrész, csak a bontottak.
Ha garis még, akkor egy kör Telemax saját költségen, ha már nem, akkor egy szimpatikusabb szervizbe be kell adni, ők majd beszerzik. -
dugo_
veterán
válasz Tarisznyarak #16578 üzenetére
Fedlap csere. Ránézésre a zsanérnak nincs semmi baja, csak a csavarok tépték ki a fészküket.
-
dugo_
veterán
-
dugo_
veterán
válasz arm1n_ #16146 üzenetére
Gaming noti topikban volt arról sztori, hogy a saját pénzen tuningolt Killer wifit megtartotta a Telemax, és visszarakott a gépbe egy gyári kártyát...
500gigás SSD-vel be nem merném küldeni.
Fóliázd le a gépet, mert szétkarcolják.
Szerk.:
Most nézem, hogy ez már mind múltidő. Hát, sok sikert...
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz Dhampir #15950 üzenetére
Itt az eredeti forrás:
https://logout.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja_2/hsz_32355-32355.htmlTMX károsultként csak reménykedni tudok én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Androidos fejegységek
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Dell mini laptop 13,3coll 8gb ddr3 ram 320gb hdd HDMI + hűtő...1/2 áron itt a legolcsóbb az oldalon!
- Lenovo V15, Ryzen5 5500, 8GB, 256NVMe
- Dell Latitude 7490
- HP ProBook 450 G7 - 15.6" FHD IPS / i5-10210U / 8Gb DDR4 / 512Gb NVME + Sata / MAGYAR BILL.
- Asus Vivobook Pro M6500QC Oled RTX3050 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest