- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Bevallom őszintén én a burkolatot rögzítő csavarból csórtam egyet el, hogy rögzíthessem. (Egyik amúgy sem az igazi a sarkánál mert valamelyik boltban félrehajtották
). Na mindegy azt mostmár pótoltam természetesen...csak gondoltam hátha van direkt az M2 foglalatba való... (ne nézzenek kontárnak ...vagy valami).
-
marilllyo
veterán
Hívtam az LSZ-t, hogy ha a ram a hibás azért a Telemax-ot vagy őket kell hívni. Azt mondták, hogy őket.
PLUSZ! Azt mondja a srác, hogy nyugodtan szedjem szét és próbálgassam ki, hogy melyik modul a rossz? Nem arról volt szó, hogy ha szétszeded akkor bukod a garit?
Még jó, hogy fizettem érte 4-5000 forintot, hogy belerakják az SSD-t.
-
Hawnin
tag
Nem próbáltam még ki de nézelődtem offical forum okon hogy mégis írnak e valami aggasztót vagy jót róla. Amit találtam az az installálási problémákról szólt de kb itt ki is merült a dolog se nem szidták se nem imádták szóval szerintem semmit nem változtat.
Ugyan akkor a BIOS change log ban amit honlapra felraktak oda se írtak számottevő változtatásokat szóval én semleges maradok ebben a témában és nem rakom fel az új bios-t.
-
[-HERO-]
senior tag
Jaja laptopszalonos.
Kb 1 hónapja vette a haverom az ő gépét a c.imperiumnál, annak a doboza tök szűz volt és úgy néz ki mintha frissen nyomták volna
Ez csak szőrszálhasogatás, de akkoris, sok cuccot vettem már de ilyen csomagolással még nem kaptam semmitMondjuk azt hozzá kell tennem hogy ez volt az utolsó darab, szegényke nem kellett senkinek, megsajnáltam maradhat!
Egyébként a garancia papiron Expert computeres pecsét van, és a 3 év gari a megrendelés napjától indul nem attól amikor kézhez kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest