- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozyt
csendes újonc
válasz
szucsjg01 #1459 üzenetére
Nálam úgy történt, hogy a telón a SUPER SU-ben maga a program leállit, eltávolit.
Teló kikapcsol, aksi kivesz, jó messzire elrak!
Aztán letöltöttem egy A536 gyári fimware-t (jó a kétkártyásé is) amiből csak a recovery.img kellett, ezzel felülirtam a rootolós recovery.img-t, mivel full gyárira akartam visszaállitani a készüléket.
A többi lépés pedig ugyan az mint a rootoláskor. -
Zoli986
tag
válasz
szucsjg01 #1367 üzenetére
Sziasztok!
Ugyan ezt tapasztalom.
Töltöttem le drivereket,igaz nem [innen],mert nem indul el,ha itt ülők ítéletnapig sem a letöltés.Kérne facebook stb belépési adatokat,de azt nem fogom megadni,mert a világon senkinek smemi köze az én adataimhoz úgy gondolom ahoz,hogy letöltsek egy programot.
Ha valaki tud segíteni,hogy hogyan tudnék másik romot rakni erre a telefonra azt megköszönönném,mert ez egy kalap szar így.
A telenor szervíze elintézte annyival,hogy ha továbbították a problémáimat és a gyártó már keresi a problémára a megoldást,de ha továbbra is egy darab fossal egyenlő a telefonom akkor várjak türelemmel a frissítésre ami ugye sosem érkezik meg. -
marci30
csendes tag
-
-
Gyurinho92
tag
válasz
szucsjg01 #1352 üzenetére
Üdv!
Annyi a teendőd, hogy cwm recoveryt kell telepítened a telefonra (mindkettőre). Én ez alapján tudtam feltenni.
Ezután a "Backup and restore" menüpontba kell belépned, itt pedig a "backup"-ba és ez az SD kártyádra fog egy teljes rendszermentést készíteni. (2GB-os nem elég) Majd a másik telefonba átrakod a kártyát és itt a restore menüpontban kiválasztod a készített mentést. Sok sikert! -
gps76
őstag
válasz
szucsjg01 #1350 üzenetére
Nekem - míg megvolt ez a szörnyeteg - kipróbáltam az összes elérhető ROW romokat,de mind ugyanazt a hibákat csinálta,amit szucsjg01 kolléga emleget. Sajnos ez a teló megakadt a márciusi verziónál. Ha akartok egy a gyárinál jobban használható romot Sony E4 portolt rom-ja a legjobb választás.
Érdemes recovery-t felrakni,és csinálni egy mentést a gyári rendszerről. Nekem megvan egy belakott mentés,de tele van személyes dolgokkal nem szívesen adnám oda senkinek így,teló meg már nincs,hogy wipe után csináljak egy mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest