- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
válasz
marcias #3519 üzenetére
km-eket nem kell gyalogolnom...
Amennyi füzetet szoktam vinni magammal, beleférnek azok a noti mellé, a táska meg a hátamon. Kézben lengetve nem fogom használni. Asztalon, lábamon meg kevésbé fontos, hogy 2 vagy 3 kg. A kijelző mérete meg legfeljen azokon az órákon lehet gáz, ahol a tanár nem csípi a laptoposokat...
(egyszer egy gyereket majdnem ki küldött a tanár...pedig tényleg csak a laptopon jegyzetelt...)
tototos
tisztaszoftver oldalon a GYIK tartalmazza:
"
Kell-e aktiválni?A Windows 2000 Pro nem aktiválás köteles a Windows Vista, a Windows XP Pro és az Office 2003, valamint az Office 2007 igen."
Szóval akkor most kell vagy sem? :S Mert ezekszerint kell(ene)...
-
jockas
senior tag
válasz
marcias #3515 üzenetére
Hát...ugyan nem helyettesítőnek kell, de használni fogom. Vagyis nincs kedvem 1 hónap múlva szemészetre menni,mert a kis kijelző miatt alig tudom elolvasni. Itt van mellettem egy 15"-os CRT 2. moncsinak..és igen kicsik rajta minden. Na meg gondolom a régi mondjuk 14-es laptopokban gyengébb proci van,ami nem lenne gond ha támogatna energiagazdálkodási funkciókat...
-
jockas
senior tag
válasz
marcias #3497 üzenetére
Jaja...szeretek olvasgatni (és kérdezni
), ha éppen tervezek valamit venni...
1.pár karc? az engem kevésbé érdekel...nem kiállítási tárgy lesz!Csak szarjon mondjuk be a vinyó azért,mert kap egy jó nagy adag Volán busz rázkódást napi szinten...
2.rendben, akkor majd onnan szedem le
3.az oké, hogy visszaveszem a fényerőt, de ezen túl engedi változtatni mondjuk külső programmal a proci órajelét / feszültségét? (szorzó az Intelt ismerve fix, akkus üzemmódban azt olvastam, hogy vissa veszi)
4.Rescue&Recovery vagy mi a tököm...
5.OK, köszi ezt is! ;) Viszont milyen árban van egy új laptop vinyó? Nem kell hatalmas,de ha gond lenne, akkor már megbizhatót fogok bele venni (kapásból WD-t)...ha jól tudom, ezt lehet benne cserélni otthon is.
-
Kleroo
veterán
válasz
marcias #3491 üzenetére
a webkamera pont ezért kell bele, mert nem akarom külön hurcolászni, még ha picike is.
csak nem értem, hogy miért van az, hogy webkamerásat csak oprendszerrel kapni., ami az oprendszer nélkül kb 125lenne.
te mire használod a sulis életben? mert én ezt csak kitaláltam, de nem tudom mi lenne a konkrét hasznaNehéz oprendszert felrakni?
-
válasz
marcias #3490 üzenetére
Én Acer Aspire olcsóra (5315) gondoltam, hogy a Travelmate szária olcsó része (5310) mennyire időtálló, nem tudom, de anno nekem is ezt ajánlották Aspire helyett... Most tényleg tanácstalan vagyok. valószínű a helyszíni elemzés dönt, megnézem ez milyen, az milyen (Lenovo vs Dell), és úgy döntök...
-
Laca0
addikt
válasz
marcias #1617 üzenetére
Szerintem nézd meg a feladatkezelőt, mert valami húzhatja a procidat folyamatosan. Pl. víruskereső vagy tűzfal szokott tipikusan ilyeneket produkálni.
Direkt bekapcsoltam most a gépet, úgy 5-10 perce. Még nem indult be a venti, pedig már telepíti az XP auto.frissítéseit...
... na most ... most hallom nagyon diszkréten a ventit....
kb.addig ment, míg ezt begépeltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Medence topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest