Új hozzászólás Aktív témák
-
htmtimcsi
tag
". Visszafogja a rendszert," ez maga a windows megteszi. de érdekelne hogy miért gondolod hogy visszafogja? én is úgy gondoltam hogy felesleges, de ez nem linux, ez képtelen fél giga ramot beosztani, de még 2gigát se. és az hogy lehet hogy 8giga rammal lefagy a vista,ha nincs swap? ha jól elmlékszem a fagyos akkor 2giga körül következet be, amikor ezt a határt elérte a szabad RAM.
-
bolcsodal
addikt
Az elsőt rögtön telepítés után a Windows időszinkronizációs szolgáltatása okozta. Kikapcsoltam többet nem jelentkezett. A másodikat az X3100-as IGP drivere. Azt frissítettem az Intel honlapjáról azóta nem okozott problémát.
De a harmadik elég misztikus. Valami memóriahozzáférési hiba. De inkább Windows2000-re volt jellemző, Xp-nél kevés infót találtam a hibakódról. És tény, hogy diablózás közben szállt-el, ami nem hétköznapi 24/7-es használat, hanem kicsit stresszesebb neki.
-
marcias
őstag
Cerkás változatokban nincs webcam, a többiben van.
3483: két jó haveromnak is ilyen van, sztem az N200 teljesen átlagos minőségre. Van benne pár jó megoldás, és néhány zavaró apróság, de ezekhez hozzá lehet szokni. A TP-knél megszokott masszivitás talán egyedül a zsanéron figyelhető meg, mert az elég jól tart, de pl a burkolatok, főleg a külső szürke, elég rossz minőségőek, sérülékenyek, kopnak, és a műanyag is igen vékony alul, és a fedélen is (értsd: ujjal megnyomod, és hajlik). A belső már elég jó, a billentyűzet ebben a kategóriában 5-ös, és a tapipad is igen jól használható. Trackpoint nincs. A kijelzője szintén nem nagy szám, de a mezőnyhöz képest nem rossz. Ami zavaró az a ventiszabályzás, ha görgetsz, vmiért automatikusan bekapcsol, amúgy viszont nem hangos. -
mondta neki, hogy lenovot semmiképp, mert azt nem ajánlanák senkinek, nem jók, gyorsan meghibásodnak. Ekkora badarságot még nem hallottam, semmi baj a lenovókkal.Én is lenovót használok,s nem tapasztaltam semmilyen hibát. Nem is olvastam sehol,hogy sok lenne a meghibásodás.Nagyon jól összerakott gépek.
-
bencsikt
csendes tag
Nekem TY2EAHV_2GB masinám van. Sajnos egyenlőre szinte csak negatívumokat tapasztaltam amellett, hogy az ára rendkívül kedvező volt: a hangszóró valami borzasztó (persze használhatod külsővel, de úgy se az igazi), az meg, hogy a 8 csatornás ALC861VD Realtek chipet mért sima 2 csatornásként kell használni végképp furcsa… Simán internetezés közben is a 42-46 fokos procinál állandóan bekapcsolgat a venti, ami csak akkor nem zavaró, ha zajos környezetbe vagy.
A határozott nyomáspontú billentyűzetért én nem rajongok, a tapipad gombjai meg lötyögnek. Nekem nem Samsung a panel benne és ez az X3100-al hajtva nem rossz, de többet vártam. Vista alatt kissé jobbnak tűnik a képe. Élményindex #3359. Persze ezek apróságok, egyébként rendesen teszi a dolgát. Jó a kiépítettsége és a támogatottsága, szervize, de ha alkalmam lesz rá elpasszolom.
-
buherka
addikt
Akkut nem tartom a gépben, miközben hálózatról megy, mert így folyamatosan töltögeti...tehát szép lassan elhasználódik.
Az ezüst borítás ad egy kis új fílinget a gépnek ez való igaz.
Nekem Spyduck ajánlotta ezt a masinát és nem bántam meg, hogy megvettem. Mondjuk most majdnem elcseréltem egy Dell 9400-ra, de úgy beleszerettem a Lenovo-ba, hogy nem tudok megválni tőle
Igen az egy év gari az kevés, szerintem is. De mielőtt megvettem fehívtam egy pár Lenovo szervízt, hogy mi a helyzet ezekkel, a gépekkel és hál isten pozitív visszajelzést kaptam. Tehát nagyon alacsony a meghibásodási útmutató.
Nemhiába, mert a Lenovo a 3000-es családdal robbant be a piacra, miután felvásárolta a veszteséges IBM-et. Tehát elsőre nem gyárthat gagyit, mert az emberek azonnal leírják őket és akkor egyből annyi nekik.
Jó az a Dell is amit kinéztél, csak hát a cerka proci az valóban nem nagy durranás (kicsit jobban melegszik, és nincs Speed Step, meg hát ugye gyengébb, mint egy CoreDuo). Mondjuk, ha XP-t használsz, akkor az is bőven elég oda. A ramot meg úgy is tudod később bővíteni. De 1GB elég az XP-nek.
A Vista sem a procit zabálja, hanem a ramot.
Wifit nem használom, mert vezetékes ADSL-em van otthon. De itt az egyik fórumtárs kicsit cumizott vele, mert állandóan ledobálta Őt a tűzfala miatt, de már megoldotta.
De alapjában tökéletes a Wifi benne...ha be van kapcsolva, akkor kicsit többet megy a venti...ennyi. -
buherka
addikt
Amióta nekem megvan az N200-as notim, én minden nap bekukkantok ide.
De hát úgy van vele az ember, ha nincs gond a gépezettel, akkor minek flémeljen a totyikba.
Mert hát ugye ez a kis masina nagyon jól el lett találva. Működik és nincs probléma vele.Nekem pont ez van, amire részben kíváncsi vagy.
Játék...ez a noti nem játékra való szerintem, az X3100-as VGA-t multimédiára gyártották, nem játékra. Mondjuk a Spore lénylabort azt próbaképp felraktam, és szépen futott rajta. 3DMark2003: 1300 pötty
Akksi...mondjuk én nem használom, mert hálózatról megy a gép, de mások szerint vegyes használat közben olyan 2 óra amit elbír.
Anyaghasználat...jól össze van rakva, nem nyekereg, nem ropog. A bill. az egyszerűen szuper. A tapipad király, nem tapad rá az ujjad.
50 foknál kapcsol be a venti és 42-43 fokra húzza vissza. De szerintem egyáltalán nem zavaró. Ja és nem melegszik egyáltalán. A teteje és az alja karcolódik, mint minden notinak (le kell fóliázni és csókolom). Belül közepes szinten látszanak a fogdosási nyomok, de könnyen és karcmentesen eltávolítható.
Kijelző...Szerintem szuper jó kontrasztja van és tűéles. Nekem Samsung panel van benne. Mondjuk a betekintési szögre kicsit érzékeny, de ez nem egy felsőkategóriás gép...ennyi belefér.
Másodszorra is megvenném...meg, mert nagyon jó a szoftveres támogatottsága és így nincs szopás driverekkel, és megbízható, arról nem beszélve hogy szuper jó a szervize.
Ár érték arányban szerintem nagyon jó vétel.
Ha bírod kicsit a retrot, avagy a fekete belsőt, akkor ne habozz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged