Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
ciceroo #11532 üzenetére
Ha ügyes vagy és van egy kis tapasztalatod laptop szerelésben és szerzel egy új garimatricát, akkor szerintem érdemes otthon megcsinálni (mondjuk ez típustól is függ, hogy mennyire nehezen szerelhető). Ha a Laptopszalonból vetted és megvetted a plusz 1 év garit, akkor velük szerintem kitudod tisztíttatni, egyéb esetben csak a garis szerviz jöhet szóba (vagy olyan nem garis szerviz, aki nyomtalanul szét tudja szedni és tudja pótolni a matricát, de ilyen nem nagyon van).
Ha tényleg melegszik, nem csak időszakos karbantartás miatt takarítanád, akkor gariban meg kell csinálniuk, csak ez lehet pár naptól kezdve 1-2 hét is. -
kiiso
tag
-
Ateess
tag
válasz
ciceroo #10007 üzenetére
Köszi a segítséget!
Igazából a fém ház, vagyis a masszív szerkezet csak azért fontos számomra, mert prémium érzetet kelt és azért mégis strapabíróbb a cucc. A 14" és a 15.6" lehet nagy különbség, de mivel jelenleg egy 10"-os netbook-ot váltanék ki vele, így már a 14" is elég lenne. De mint mondtam a másik gép is tetszik, főleg, hogy a 750M-es VGA kártya nagyon jól hangzik, de annál fontosabb, hogy egyetemen, vagy bárhol, ahol nem tudok a router mellé ülni se legyen gondom a jellel. Játszani meg ritkán szoktam amúgy is, akkor is főleg Mass Effect-ezek, amit gondolom a 730M-es kártya is elbír.
Sajnos E-digital-on, ahol meg tudnám venni jelenleg egyik sincs sehol sem raktáron, így nem tudom megnézni őket élőben, viszont minél előbb le szeretném tudni a vásárlást, mert szükségem lenne a gépre. Ezért próbálok minél több infót megtudni a két gépről, de a Dell fóruma nem annyira aktív, mint a Lenovoé.
De így is sok segítség volt, hogy tudom, hogy a gép jól össze van rakva, jó a wifi benne, igazából amire kellene, arra megfelel, és árban is 30 ezerrel olcsóbb, tehát lehet ez lesz a befutó. Főleg, hogy sok ember inkább ezt tanácsolta. -
Ateess
tag
válasz
ciceroo #9998 üzenetére
A matt kijelzőt jobban szeretem, tehát az nem kizáró ok.
Igazából a 14"-os kijelző még talán jobban is hordozható, vagy kényelmesebb számomra, mint a 15,6". És a wifi probléma, amiket írnak mindenhol a másik gépnél számomra kicsit kiábrándító.A másik számomra lényeges kérdésre visszatérve, leírnád pontosan, hogy milyen akkor az összeszerelés minősége, mi fém, mi nem?
-
Ateess
tag
válasz
ciceroo #9996 üzenetére
A Wifi gondot a 7537-esnél olvastam, nem az U430P-nél.
Azért gondoltam erre a gépre azzal szemben, mert ok, hogy a VGA kártya rosszabb ebben, de vékonyabb, könnyebb, hosszabb az üzemidő, az 500 GB-os HDD és a 8 GB-os SSD-t is többen tanácsolták, illetve hallottam innen onnan, hogy az Inspironok nem annyira jók, bár ez lehet csak előítélet volt. Miben jobb még a Dell 7537-es, mármint nekem programozás szempontjából kellene, és cipelném magammal elég sokat, így ez jobbnak tűnik?Bocsi, hogy visszakérdezek, de mivel a másik modell teljesen fém, így ez nagyon érdekel, hogy ha jól értem, akkor a gép alja és a kijelző mögötti rész is fém, illetve a billentyűzet közötti rész is, azaz csak a kijelző körüli rész műanyag? Illetve a zsanér is fémből készült, mint a 7537 esetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P14s Gen2a 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 5850U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv gar
- P15s Gen2i 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest