- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
moncsuh
csendes tag
válasz
HUNRobar #9812 üzenetére
szia.
nekem is ilyen van, ugyan ezzel a konfiggal. 8.1 pro-s op rendszert telepítettem rá, ragaszkodtam hozzá, mert ezek az új masinák már 8-as windos-ra vannak optimalizálva, így ott biztos nem lesz semmilyen driver gondod.
elég jó a 64bites gt 740M is, nekem játékoknál elég szépen teljesít, notebookcheck-es adatokat hozza, fölé is megy kicsit, de akuról automat átvált az inteles vga-ra, erre szerintem nincs megoldás, legalább is én nem hallottam róla, úgy tudom ez ilyen törvényszerű. -
426os
őstag
válasz
HUNRobar #9816 üzenetére
Jó, a szükség más kérdés, esetetben van értelme az akksis üzemmódnak. Nem tudom a cuda-ra milyen hatással van az akksis üzemmód.
A folyamatos hálózatról üzemeltetés pedig nem feltétlenül nyírja ki az akksit, erre való az akku kímélő üzemmód, ilyenkor hetekig, hónapokig is elvan az akksi 55-60%-on úgy, hogy egyáltalán nem kap töltést.
A win7-hez még vannak driverek, elvileg az problémamentes a gépen, de a Vista az már régen el van felejtve. Nem kizárt, hogy működne a 7 drivereivel, de ezt senki sem fogja garantálni.
Én is 7et használtam sokáig, elsőre én is féltem a 8.1-től, de azt kell mondjam, hogy sokkal jobb. A kezdőképernyő kikapcsolható, rendes start menü van és nem utolsó sorban sokkal gyorsabb, főleg induláskor, mint a Win7.
Mondjuk én szerencsés helyzetben vagyok, mert ingyen hozzájutok a Win-ekhez, de lehet megfontalandó lenne majd egy próbát tenned a 8.1-el. Nem rosszabb, mint a 7, sőt... -
426os
őstag
válasz
HUNRobar #9812 üzenetére
A wifivel nincs probléma, legalábbis nálam. Vistát nincs értelme felrakni. Véleményem szerint Win7-et sem érdemes, Win8.1+Stardock Start8 és minden tökéletes. Ha régi programokat futtatnál, akkor vagy egy régebbi notit, vagy virtuális környezetet javasolnék.
A GPU órajel visszavételről volt egy kis értekezés itt: [link]
Azzal módosítanám az ottani hozzászólásomat, hogy az nVidia Inspector valóban azt mutatja, hogy akkus üzemmódnál a gép visszaveszi a GPU órajelét. De kérdem én, miért akarnál játszani, vagy egyéb nagy grafikai erőforrást igénylő alkalmazást futtatni akksiról?
ad1: Max terheléssel max 1 órát, de inkább kevesebbet tudnál dolgozni hálózat nélkül.
ad2: Ilyen használat mellett véleményem szerint az akksit is hamarabb kinyírnád, bár ezt nem szakértőként mondom.
Egyébként nem próbáltam játékot futtatni akksiról, netezéssel és általános felhasználással meg 4-5 órát simán elvan.
Úgyhogy ez szerintem nem olyan nagy probléma, mint egyesek híresztelik. -
taip
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest