- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
se4ever2 #9589 üzenetére
Igen láttam. Nem rossz az sem, de nekem jobban bejött a z510. De nézd meg, az a biztos.
Sebességre nekem nincs panaszom, sőt számomra meglepően jól teljesít. Win 8.1 van rajta, sima HDD, de a jelszó kérésig bekapcsolástól max 10mp alatt jut el, de inkább kevesebb. Utána persze az induló programokra várni kell picit, ez már csak ssd-vel lenne gyorsabb. Netezés, dokumentumok, képek megnyitása sima ügy, nem gondolkodik egyáltalán, de ezekben nem nagyon van különbség a mai gépeknél, úgyhogy kár is róla beszélni.
Még annyi, hogy a hangszórója tényleg egész szépen, tisztán szól, viszont mélyek egyáltalán nincsenek benne, ha ez számít valakinek. A hűtés is remek, alapjáraton csak a hdd forgása, illetve kerregése hallatszik (ez sem hangos). Néha a ventillátor picit elkezd pörögni, de ekkor sem hangos egyáltalán és általában csak hideget fúj (proci alapból netezés közben 38-45 fokos). Ha nem akarsz vele játszani egyáltalán és neadjisten' az nVidia vga nélkülit választod, általános felhasználásra az is tökéletesen elég. FullHD filmeket röhögve viszi az HD4000 (4k-st is próbáltam) és ilyenkor sem melegszik. -
426os
őstag
válasz
se4ever2 #9587 üzenetére
Nekem Pentiumos van gt740m-el. Szerintem nagyon szép a barna szín, viszont cserébe azért gyűjti az ujjlenyomatokat, hiába matt. Nekem a fehér nem tetszik, a barna inkább olyan elegáns. Ha teheted nézd meg élőben valahol (én még korábban Bestbyte-ban láttam kiállítva, de lehet máshol is van)
Amúgy az u510 mellett szólhat, hogy van benne mSata csatlakozó, így ha SSD-t vennél majd bele, akkor benne maradhat a HDD és a DVD író is, a Z510-nél viszont valamelyiket ki kell költöztetni.
Egyébként korábban én is néztem az u510-et és de végül a jobb proci és jobb vga a Z510 felé húzott. Meg szerintem egy hangyányival minőségibb hatást kelt, de ez szubjektív vélemény. -
hardverhudi
tag
válasz
se4ever2 #9581 üzenetére
Az én z510 konfigom: i5(4200M),GT740M,1TB sima HDD,matt HD kijelző,8Gb Ram,világító bill.
Egy általános véleményem:
Külső : barna színű,belül matt ezüst szálcsiszolt fém?(vagy műanyag), a lényeg hogy kellemes,minőségi tapintású.Nekem tetszik ez a vékonyított forma,szép a touchpad is.Bill.,touchpad:a világítós billentyűzetet sokra értékelem ebben az árkategóriában,nagyon hasznos,este imádok vele dolgozni.A bill-en kényelmes gépelni,megfelelőek a nyomáspontok.A touchpad-et nem érzem a legjobbnak,valahogy nem találom a megfelelő beállítást,de a 2 ujjas görgetés jó.
Csatlakozások: van minden ami kell, USB 3.0 2db USB 2.0 1db Ethernet,hdmi,SD-olvasó,DVD író
Wifi kellően erős nem volt még vele problémám.Kijelző: sima HD felbontás,jól látható elég nagy szögben is.Teljesen kihajtani még használható szögben lehet,de nem teljesen vízszintesre.A matt kijelző nagyon jó, semmi tükröződés
Teljesítmény: nagyon még nem hajtottam meg a gépet, kellően erősnek érzem.Win8.1 telepítése gyors volt,bekapcsolás is nagyon gyors.A GT740 nálam kb még be se kapcsolt
eddig végig kiszolgált a hd4600, így erről nem tudok véleményt mondani.
Egyéb: A haswell procinak köszönhetően alapjáraton szinte hideget fúj annyira nem melegszik.Ez meglátszik a fogyasztáson is.Kb. 5 órát nyugalmasan lehet böngészni akksiról.
Egy nagy hátránynak érzem hogy az akksit nem lehet kivenni.
A hangszórók is jól szólnak notebookhoz képestVásárláskor mindenképp jó ár/érték arányú gépet kerestem- úgy érzem meg is találtam.
Átlagos felhasználásra tökéletes és még marad benne egy kis plusz tartalék szufla is
Eddig piros pont a Lenovonak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest