- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Sziasztok,
beléptünk a klubba, asszonynak vettem egy TY0B9HL-t.
Szegénykém küzd rendesen a félig magyar/félig angol rendszerrel, az állandóan felbukkanó jelszókérésekkel, stb.
Pl. a Client Security-t nem tudom kilőni, hiába állítottam ''Disable Client Security logon interface''-re, mégis minden indulásnál feljön, kétszer is Cancel kell neki...
Ugyanígy jártam az Access Connection-s-szal, annyit erőszakoskodott, hogy végül beállítottam neki egy fiókot, hátha úgy beállítható, hogy tűnjön el végre. Persze így sem tudom kilőni, de cserébe legalább sokkal lassabb lett az indulás...
Tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan lehetne úgy beállítani a feleségem gépét, hogy csak úgy simán automatikusan elinduljon, mindenféle ''Segítő'' meg ''Care'' nélkül.
Köszi előre is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged