Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nozs23

addikt

válasz Shyciii #31 üzenetére

Nem kell, hogy meztelen nőcis fotó legyen, alapvetően nem töltök fel senkiről képeket. Tudom, hogy itt sokan feltöltik a gyerekeikről készült fotókat is random idegeneknek nézegetni, nekem nem fér bele.

Portré fotó esetén csak az adott ember, vagy állat a lényeg, minden más ugye elmosva, érdektelennek minősítve. Nem mindenki nárcisuztikus, hogy minden más jellegtelen, csak ő maga a fotón nem az.
    Ez rohadtul nem erről szól, hanem arról, hogy irányítod a figyelmet a mélységélességet használva. Ezért nem kitobjektívet használnak a fotósok sem, hanem lefektetik a súlyos pénzeket a fényerős optikákért. Ugyanez igaz a filmes szakmára is.

Jössz az ismerőseiddel hogy portréban fotóznak. Nah az én ismerőseim és munkatársaim közül egy sem fotóz portréban. Pont annyit jelent, mint a te mondatod. Semmit.
    Jah, lényegében semmit. Azt továbbra sem értem, hogy egy nyilvánvalóan szarul implementált feature-t miért kell bevédeni és nem kritikusan hozzáállni. Függetlenül attól, hogy személy szerint használod-e vagy sem, csúcskategóriában illene tisztességesen összehozni a funkciót és nem pedig több éves lemaradásban kullogni a konkurencia mögött. Ezek a telefonok már nem Nexus/korai Pixel árakon mennek, hogy legyintsünk, ha valami nem megy.

Sajnos még nincs kint az idei gsmarena teszt, de azért itt hagyom a P7P 2x portréját az i14P (hogy fair legyen) 2x portréja mellett: [link] [link] Írhattok bármit, szerintem ez nem ok. És az eddigiek alapján idén sincs nagy változás.

Új hozzászólás Aktív témák