- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Nem kell, hogy meztelen nőcis fotó legyen, alapvetően nem töltök fel senkiről képeket. Tudom, hogy itt sokan feltöltik a gyerekeikről készült fotókat is random idegeneknek nézegetni, nekem nem fér bele.
Portré fotó esetén csak az adott ember, vagy állat a lényeg, minden más ugye elmosva, érdektelennek minősítve. Nem mindenki nárcisuztikus, hogy minden más jellegtelen, csak ő maga a fotón nem az.
Ez rohadtul nem erről szól, hanem arról, hogy irányítod a figyelmet a mélységélességet használva. Ezért nem kitobjektívet használnak a fotósok sem, hanem lefektetik a súlyos pénzeket a fényerős optikákért. Ugyanez igaz a filmes szakmára is.Jössz az ismerőseiddel hogy portréban fotóznak. Nah az én ismerőseim és munkatársaim közül egy sem fotóz portréban. Pont annyit jelent, mint a te mondatod. Semmit.
Jah, lényegében semmit. Azt továbbra sem értem, hogy egy nyilvánvalóan szarul implementált feature-t miért kell bevédeni és nem kritikusan hozzáállni. Függetlenül attól, hogy személy szerint használod-e vagy sem, csúcskategóriában illene tisztességesen összehozni a funkciót és nem pedig több éves lemaradásban kullogni a konkurencia mögött. Ezek a telefonok már nem Nexus/korai Pixel árakon mennek, hogy legyintsünk, ha valami nem megy.Sajnos még nincs kint az idei gsmarena teszt, de azért itt hagyom a P7P 2x portréját az i14P (hogy fair legyen) 2x portréja mellett: [link] [link] Írhattok bármit, szerintem ez nem ok. És az eddigiek alapján idén sincs nagy változás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Raspberry Pi
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Renault, Dacia topik
- gerner1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest