Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTünde
csendes tag
Napokig olvastam, amit írtatok, mert kinlódok a száraz levegőtől, rosszul alszom. Mióta itthon dolgozom látom napsütésben a rengeteg port és hiába porszívózok. Szóval elkezdtem keresni légtisztítót és a sharpnál nyűglődtem pár napig, vajon melyiket. De valamiért hirtelen Panasonic lett a választás, valamivel drágább, de rengeteg jó visszajelzést láttam róla. a héten hozzák.Hasonló a Sharphoz. Letöltöttem a leírását és kifejezetten tiltja a viztisztítós víz használatát https://www.youtube.com/watch?v=Au5EQSD5RbE
Panasonic F-VXR50G-W
"Ne használja az alábbi vízfajtákat.
• Vegyszerrel, légfrissítővel, alkohollal, illóolajjal kevert víz. (Mert ez a tartály meghibásodását okozhatja, amelytől a bútorzat vizessé válhat stb.)
• Víztisztítóból származó víz, ionizált lúgos víz, ásványvíz vagy kútvíz (amiben a penész és a különböző baktériumok gyorsan szaporodnak).
Okvetlen csapvizet használjon.
(Mivel a csapvizet általában klórozzák, és így nehéz a különböző baktériumok szaporodása.)"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Proxmox VE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest