- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTünde
csendes tag
Napokig olvastam, amit írtatok, mert kinlódok a száraz levegőtől, rosszul alszom. Mióta itthon dolgozom látom napsütésben a rengeteg port és hiába porszívózok. Szóval elkezdtem keresni légtisztítót és a sharpnál nyűglődtem pár napig, vajon melyiket. De valamiért hirtelen Panasonic lett a választás, valamivel drágább, de rengeteg jó visszajelzést láttam róla. a héten hozzák.Hasonló a Sharphoz. Letöltöttem a leírását és kifejezetten tiltja a viztisztítós víz használatát https://www.youtube.com/watch?v=Au5EQSD5RbE
Panasonic F-VXR50G-W
"Ne használja az alábbi vízfajtákat.
• Vegyszerrel, légfrissítővel, alkohollal, illóolajjal kevert víz. (Mert ez a tartály meghibásodását okozhatja, amelytől a bútorzat vizessé válhat stb.)
• Víztisztítóból származó víz, ionizált lúgos víz, ásványvíz vagy kútvíz (amiben a penész és a különböző baktériumok gyorsan szaporodnak).
Okvetlen csapvizet használjon.
(Mivel a csapvizet általában klórozzák, és így nehéz a különböző baktériumok szaporodása.)"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest