- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
Ton
csendes tag
Kosz szep a hozzaszolasokat, meg meg hanyom-vetem a dolgokat. Mindenesetre az Anandteches oldalon nagyon szepeket irnak a Gigabyterol :D Kivancsi vagyok..
-
törölt tag
A 7VAX (7VAXP) mar jo regen kint van, lehet, hogy erdemes a kiforrottsagara alapozni.
Ha nem tul surgos, talan erdemes lehet megvarni a KT400A-s vagy akar a KT600-as eredmenyeket is :)
Az anandtech-en jo kis cikk van a 7VAXP-rol... -
Mazlee
aktív tag
Ketama: az ASUS-on hány IDE csati van? és van-e raid vagy sata?
-
Ketama
aktív tag
válasz
CsendPenge #5 üzenetére
A KT333-as lapok is támogatják a Bartont, de csak az új reviziók.
[L]http://www.computerbase.de/article.php?id=189&page=2[/L]
Ezen a linken ott van az összes Barton kompatibilis lap. Szvsz egy KT333-as jobb vétel mint egy KT400, már ha nem kell a sok sallang (FireWire, SATA). Tesztek szerint gyorsabb a KT333, és olcsóbb is. Azért az NF2 még mindig jobban tetszik. :DDD -
róland
veterán
Abit NF7-S, Epox 8RDA+, ASUS A7N8X (Vagy A7N8X Deluxe). :DD
-
CsendPenge
őstag
Hát, szerintem nem olyan nagy durranás az nForce 2. Tény, hogy goyrs, meg jó, támogatni fogja a 400-as cuccokat is, de árban kezdek egyre kevésbé biztos lenni benne, hogy megéri. Nézegetten, bruttó 16-17 KHuf-ból megvan egy ECS alaplap. Akár KT333-as chipsettel is. Szinte mindent tud, amit egy jó alaplapnak kell. Ja, hogy nem viszi majd a Bartont? Szerintem egy TBred szinte mindenre elég lehet, még egy játékra is. (persze mellette 333-as ddr, szépen szinkronban a procival) Nincs benne dual ddr vezérlő? Szerintem ez is kibírható. És árban verhetetlen. (Az egyetlen komoly érv lehet(ne), hogy 8x agp-t tud) A legolcsóbb abit-os nForce2 deszkák is bruttó 25-27 körül vannak. Úgyhogy én személy szerint az ECS K7VTA3 v7 lapjára szavazok. Jó és olcsó. :P Szerintem.
[L]http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=264[/L] -
Ketama
aktív tag
Hi!
Szintén NF2-re szavazok. Nekem egy ASUS A7N8X ''dübörög'' otthon és csak jókat tudok mondani róla. Stabil és bitang gyors. Az ára kicsit húzosabb, mint a többie, de szvsz megéri, mert minőségi lap. Csak ajánlani tudom. Az előző 633-as cerkámhoz képest ég és föld. Szóval NF2!!! ;] -
Peet
senior tag
Én mindenképpen nforce 2-es lapotvennék, méghozzá az ABIT NF7-S-t!
ABIT=olcsó, tuningbarát, minőség
(ASUS=az egyik legjobb de piszok drága )
Ha érdekel az ABIT lap, olvasd el itt, mit is tud, és tuti ilyet veszel:
[L]http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/mb_spec.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=NF7-S[/L]
Jah az NFS-7 ára most: 28-30.000Ft !!!!
:) -
Ton
csendes tag
All,
A kerdes adott. Szeretnek boviteni (mint ahogyan meg sokan masok) es ugy dontottem hogy mindenzt az AMD berkein belul tennem :)
A kerdes az lenne, hogy Ti melyiket ajanljatok (ezek mondjuk KT400asok, Az NForce2 is erdekelne..).
Amit fontosnak tartanek az az integralt LAN ill esetleg az SATA. Nem kellenek felesleges csiccsak (integralt audio, IEE1394 stb).
Irkaljatok ha van kedvetek..
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged