Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hát, szerintem nem olyan nagy durranás az nForce 2. Tény, hogy goyrs, meg jó, támogatni fogja a 400-as cuccokat is, de árban kezdek egyre kevésbé biztos lenni benne, hogy megéri. Nézegetten, bruttó 16-17 KHuf-ból megvan egy ECS alaplap. Akár KT333-as chipsettel is. Szinte mindent tud, amit egy jó alaplapnak kell. Ja, hogy nem viszi majd a Bartont? Szerintem egy TBred szinte mindenre elég lehet, még egy játékra is. (persze mellette 333-as ddr, szépen szinkronban a procival) Nincs benne dual ddr vezérlő? Szerintem ez is kibírható. És árban verhetetlen. (Az egyetlen komoly érv lehet(ne), hogy 8x agp-t tud) A legolcsóbb abit-os nForce2 deszkák is bruttó 25-27 körül vannak. Úgyhogy én személy szerint az ECS K7VTA3 v7 lapjára szavazok. Jó és olcsó. :P Szerintem.
[L]http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=264[/L]
Aktív témák
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged