- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
zsolt501 #728 üzenetére
Biztosan szétcsúsznának a lemezek :)
Találok rá megoldást, az biztos.
Valahogyan csinálok rá egy keretet is, és nem hajtogatok szét semmit, legalábbis nem legyező formában, mert nem szökletes és bántja a szemem+ bonyolítja a rögzítést. És ha a lemezeket egy talpra ragasztom ? -
Esmein
nagyúr
válasz
zsolt501 #712 üzenetére
Hát igen, most már csak a leszorítás a gyenge pont. Lehet a következő coolert nem fúrom, hanem ragasztom. Ugyanis van egy olyan gyanúm, hogy hiába a bazinagy összeszorító erő, maradtak közte légbuborékok. Ha ragasztok ilyen nem történik. Akkor viszont csinálni kell egy illesztőkeretet.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
válasz
zsolt501 #624 üzenetére
Pedig muszály lesz, mert statikusan nem lehet leszorítani. P4-nél is necces, mert valaminek rugalmasnak kell lennie ahhoz, hogy érintkezzen mindenfelől a talp. A mostani leszorításban a nyák rugalmasságát használom ki gyakorlatilag, de inkább valami direkt erre tervezett eszköz lenne jó.
-
-
Esmein
nagyúr
válasz
zsolt501 #578 üzenetére
Számolok, számolok, pillanat :)
Ugyanannyi mint eddig volt, 750 gramm. Csak a felület nő meg valamelyest(matematikai dupla), viszont 0.6-os közökkel és ennyi lemezt széthajtani se érdemes talán.
Nemtom. Arra jöttem rá hiába számolok, mire elékészül tuti nem úgy lesz.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
zsolt501 #551 üzenetére
fater szerint oszlopos fúró nem = állványos fúró. Vmi olyan fúró kell h beindítom, aztán meghúzom a kart és fúrja a tökegyenes lyukat.
A pa,lominom hűtésért kiált.
Egész stabil 1750 mhzen, de 1.95 volt kellene neki, azt meg 75 fok körül tudná csak tartani. Az meg ugye tudjuk hogy brutális.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
zsolt501 #549 üzenetére
Kell többek között : 0,5-ös acéllemez. Lehet szalag is, kb 7*9--es darabokra lesz szükség.
Kell rugóacél mondjuk 2-es vastagságú. Kell egy csiszólógép, most hogy szalag, vagy rezgő, az nem oszt nem szoroz sokat. Kell egy oszlopos fúró. Kell folyékony fém ragasztó.
Költségterv ? -
Esmein
nagyúr
válasz
zsolt501 #492 üzenetére
Nem szimpi a marás no :D
Én maradok lemezes, aki vagyok. :D
inkább egy állványos fúró kéne, láttam is 20k körül + 1 csiszológép.+ tudni kéne mennyi rezem van még mert elég kevésnek tűnik. Elvileg tudom mennyit használtam el, de mégis nem úgy néz ki a tábla, mintha 2 ilyen kijönne még.
elmentem szunyálni éjjelre.
Gép bentmarad prime-lni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest