Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
válasz
zsolt501 #309 üzenetére
az fateromé, mert most fúrt 1 órát egyhuzamban.
kész a második lyuk is
[L]http://esmein.uw.hu/images/munka/DSCF0085.JPG[/L]
[L]http://esmein.uw.hu/images/munka/DSCF0086.JPG[/L]
[L]http://esmein.uw.hu/images/munka/DSCF0087.JPG[/L]
[L]http://esmein.uw.hu/images/munka/DSCF0088.JPG[/L]
most jön a csiszolás, polírozás. a leszorítást is ki kellene találni. -
Esmein
nagyúr
válasz
zsolt501 #225 üzenetére
Azt hiszem nem bonyolítom túl a dolgokat. Egyszerűsített tervrajz alapján dolgozom majd, viszont a venti meg lesz emelve egy kicsit. 2-3 mm-re. Ugye az alaplapi lyukak 4 mm átmérőjűek ? Mert az O*I-ban láttam 4mms ''menetes szár''-at. Amit lehet darabolni és mindere jó. Alaplapi lyukba és a lemezek egymáshoz rögzítésére is.
Valószínűleg szerdán megyek szegedre délelőtt. Utca házszámot tudsz adni a nagykerhez meg a másikhoz amit előszőr néztél meg ?
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
válasz
zsolt501 #215 üzenetére
terhelve 11.86-88 V a 12 voltos ága. Most húzatlanul tesztelem, lehet hogy egyáltalán nem is a táp hibája hanem ram vagy egyéb gyesznauság van megette. Remélem, nagyon nagyon remélem, hogy nem az alaplapom bibis.Lehúztam róla mindent ami nem kell(2 db optikai meghajtó) és nem zizeg. a táp bekapcsolásakor is kevesebb ideig zizeg, terheletlenül, alig terhelve meg egyáltalán nem zizeg semmikor se.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
számold ki. Réztábla 15k. Ebből kijön 6 cooler meg 25 adag borda. Mennyiért kell nekem adni hogy ne legyen dupla haszonkulcsom ?
2m*1m réztábla mennyibe kerül és hány kilós ? 0.6-os
Úgy érzem ez lol. A gyártók hülyére keresik magukat a ramhűtőkön... 1 táblából 130-at lehet gyártani. és ha a ragasztót meg a postát is állom akkor is tudom adni mondjuk 800 forintért....
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Hát amire mindenképpen szükség van:
1. beszerezni a szerszámokat, ezalatt értem fúróhegyet találni ami pontosan olyan átmérőjű lyukat fúr, mint ahogyan én azt megálmodtam. Hozzávaló fúró esetleg, nem hiszem hogy amerikánerrel hajlandó leszek fúrkászni :) Szúróminta legyártása, ráadásul az is kopik. Valamiféle síkköszörű/csiszológép. Bordánként nem érek rá 3 órát polírozni.
2. alapanyag beszerzése, szállítása.
3. munka. Sok sok munka, mert legalább 1 óra kézileg kivagdosni a lemezeket, erre még rájön 1 óra előkészítési idő(sorják lereszelgetése, lapítás) aztán az összeszerelés, ami szintén vagy 1-2 óráig eltart. Ezután jön a borda ráncbaszedése. Közben csinálni kell a leszorítókat is. Szerintem olyasmi lehetne a socket alatt mint az Aquarius tesztben. Az egy jó megoldás. Vmi masszív fémlemez alatta alátétnek valami puha vastag textilfajta vagy parafa vagy vmi hasonló.
3. be kell szerezni a venillátorokat, én 9.2 centis zalmanra gondoltam.
4. csinálni kell szűkítőket is mert lehet igény 12 centis venti fogadására is. Csönd és légszállítás.
5. Le kell szállítani az árut, vagy elpostázni de ez sokkal dobja meg a vásárló költségeit amit szintén figyelembe kell venni a versenyképességhez.
6. Csomagolás. Igényesség. Szép pofás kartondoboz, belül elrendezve bezacskózva minden, ne ''zörögjön'' a doboz.
Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest