- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P4Laca22
tag
-
P4Laca22
tag
Bővebben: link
Bővebben: link
Ez a nagy dög van most felszerelve a cső elé
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
válasz
canniball #140 üzenetére
Könnyebb pontosan a bordához igazítani a csövet, mintha teleoldallal csinálnád meg ugyanezt, legalábbis nekem jóval könnyebb volt így
Ventillátor-ügyben a Sanyo Denki 92 millis ventit tudom ajánlani, 12V-on brutál levegőt lenyom 33dBA zajterhelés mellett, de egy potival máris meg van oldva a dolog -
P4Laca22
tag
válasz
Hunterevil #141 üzenetére
Köszi
-
P4Laca22
tag
válasz
canniball #127 üzenetére
Mondolat a kritikára: ha egy világítós ventit rax kívülre, azért az szerintem elég jól mutat, de embere válogatja
. A csövet az Arany János utcai metrómegállótól nem messze, egy hangfalakkal foglalkozó boltban vettem potom 1950 pénzért. A zajjal kapcsolatban még annyit megjegyeznék, hogy készülőfélben van egy olyan ventiszabályzó, ami képes egy ekkora ventiszörnyeteget is féken tartani, mint a Deltát, más mellett pedig a többi ventit is szinte állóra lehet visszalassítani, szóval ha néma csendet akarok, akkor néma csendes lesz a gép, ha meg tuningolok, akkor meg az egész kerület felébred
-
P4Laca22
tag
válasz
canniball #134 üzenetére
De azért az is érdekes dolog, hogy abban a gépben is egy 3 gigás Prescott dolgozik, ha jól láttam, alapórajelen, és 43 fokos volt a biosban, azért ez ennyi ventivel egy kicsit szégyen, nem?
Nekem is hasonlóak a hőértékeim amellett, hogy nekem csak 4 venti van a gépben, nem 70...
-
P4Laca22
tag
így néz ki az enyém, de a ház eléggé kezdetleges állapotban van még sajnos -
P4Laca22
tag
-
P4Laca22
tag
Nem teljes hangerőn ment a venti,mert elkészült a szabályzója. Amikor teljes ''pompájában'' ment a venti, 100% terhelésen 49-50 fok volt, amikor meg le lett szabályozva 4V-ra (!) ,akkor 56-57 fok volt, de ehhez még annyit hozzátennék, hogy a cső és a hűtőborda kissé elcsúszva van egymáshoz képes, szóval van egy kicsi veszteség is,ez is beleszámolandó a hőmérséklet-értékekbe
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Ez 4mm vastag plexi. Ami az összehasonlítást illeti, a gyári hűtőhöz képest 12-15 fokkal hidegebb a cuccom, és ami a lényeg: a cső által nem fúj szét a venti, hanem ami levegőt fúj, azt mind megkapja a hűtőborda, és tapasztalataim szerint nem sokkal hangosabb, mint a csö nélkül megoldott hűtés. Szóval mindenkit arra buzdítok, bátran fogjanak bele egy ilyenbe, mert megéri
-
P4Laca22
tag
Elküldtem
-
P4Laca22
tag
-
P4Laca22
tag
Bocs hogy nem írtam sokáig,de nem voltam hétvégén gépközelben
Szóval, 12 centis ventihez tervezett légbeömlő (Delta FFB1212EHE ventivel, 190cfm (323 m3/h),59dBA), szerdáig csinálok néhány képet, akit esetleg érdekel, az írja meg a mélcímét,és dobom a képeket
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Ha érdekel valakit, én is csináltam ilyen légbeömlőt oldalra,de 12 centis ventihez méretezve, és Delta FFB1212EHE ventivel (190CFM,59 dBA), és nagyon jó a hűtés hatásfoka
Később lesznek róla képek,akit netán érdekel a dolog,mélcímre dobok majd képet.
Légcsatorna rulez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest