Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Akkor nem kell a gigabites adatkapcsolat, hiszen úgyse használod ki, nem kell az ufs 3.1, mert felesleges (ennek az SoC-nak az). Igazából a 120 Hz sem kell, mert nincs kihasználva. Nem kell a stereo hangszóró, hiszen nem hallgattok zenét a hangszórón.
Minek az erősebb hardver, hiszen az átlagember nem használja ki stb, lehetne sorolni a kamerán át bármivel.Nevetségesek vagytok. Ha nem én írom, akkor egymást tapossátok, hogy minden kell.
-
janeszgol
félisten
Sokaknak, mert a szolgáltatók már pár éve olyan eszközt adnak, ami wifi6 képes. Nehogy már a technológia ellen beszélj. Mindig van ilyon ember, aki bizonyos embereknek azonnal ellentmond olyan dolgokban, amit más topikban meg előszeretettel hangoztat.
Kell a wifi6 és a hiánya gáz. Ennyi, pont. -
janeszgol
félisten
Senkinek eziranyu kereset nem teljesitem. Anno egy embernek megigertem a nyilt forumon, aztan egyre tobben kertek. Erdekes modon amikor a masikat kell megalazni azzal nincs gond, de amikor ezek az emberek kapnak fogos kerdeseket, akkor rogton jon a ne valaszolj ram.
Hat nem. Szenvedjetek csak! -
janeszgol
félisten
Kamerában jóval gyengébb a sony, ráadásul az előlapija nem tud 4K-t. Nincs wifi6 (tudom neked nem kell, de normális embernek 2025-ben kell).
Cserébe a Sony esimes, a kijelzője jobb minőségű. Nekem barátságosabb a mérete.Igazából ha jobb hátsó és elülső kamerája lenne, plusz wifi6, akkor best buy lenne. Az árába mindkettő belefért volna.
-
janeszgol
félisten
Az A52s valóban egy szuper telefon. Jó a kijelzője, jó a kamerája, elégséges a teljesítménye (bár a 6GB ram ma már kezd kevés lenni), van jack, ami jó minőségű, van sd kártya hely 2TB-ig, ahogy írtad. Jó a hangszórója (vagy közepes, de akár zenehallgatásra is elégséges). A mérete sem túl nagy még. Minden tekintetben egy zsuper telefon, szerintem a Samsung legjobb telója, amit valaha megépített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest