Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Xanco
csendes tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Abszolút normális. 60 fok alatt - ha stabilan megy - nyugodtan használhatod. Normális hűtővel (halk, megfizethető) úgysem tudsz sokkal többet elérni.
Nekem most Athlon XP 1700+ van, Coolink 111-es hűti, házventivel, és így a melegrekordokban nem túl jól szellőző helyen terhelve 58-59 fok, tavasszal 54-55 volt, de végig stabil.
Ha pihenőben szeretnéd alacsonyabb hőmérsékleten tudni, akkor gondolkozz el a szoftveres hűtésen. Most, hogy csak netezek 36-38 fokos, tehát megéri!!! -
Füles
tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Hali!
Ezt szerintem senki sem tudja biztosan. :((
Viszont ami biztos, hogy ezekre a procikra az AMD valami 90-95 °C max maghőmérsékletet ír elő. Ami aztatot jelent(het)i hogy a a magban előforduló max hőmérséklet lehet ennyi. Tehát a magon kívül, pláne ahol a hőmérő van... szóval ott a hőmérséklet legalább 20-30 fokkal alacsonyabb kell legyen, szerintem.
Azért az az 54 fok még valószínűleg elfogadható. Bár a 49 sokkal szimpatikusabb. :o))
Füles
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest