Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
treklam
tag
Akkor irok én egy kis tapasztalatot, bár lehet már senki nem olvassa, a legtöbben sztem már uj telefont vettek. Felraktam a mokee pie android 9.0-t x722re az alap eredeti rom-ra. Engem meglepett milyen szépen működik, nagyon jól testreszabható, a legjobban az értesitő led tetszik, nagyon részletesen testreszabható, beállitható a szin, hogy milyen gyorsan villogjon vagy csak világitson. Még csak a 2. nap használom lehet azért ilyen gyors de nagyon pörgős antutu 157 ezer pontot kapott nálam az még elfogadható. Ami nehezebb volt, hogy a telekom alkalmazás nem akart működni mert rootolást jelzett pedig nem is rootoltam, felraktam a legfrissebb magiskot azzal sok olvasgatás után sikerült megoldani: a telekom alkalmazást hide root-olni kellett majd a magisk managert is hide-olni kellett (a progi menüjében átnevezte saját magát), na igy már működik (a banki alkalmazás is). Egy reklámot láttam a mokee progi menüben, meg egy dolgot láttam ahol adományozásért plusz dolgot adnak de eddig nem vészes. Remélem nem jön idővel a még több reklám.
Ma irta nekem hogy frissités tölthető le 700mb, uh, az egész romot egyben tölti? Egyenlőre nem rakom fel, talán később frissítek.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest