Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
Sziasztok!
Váltottam LEX720-ra a héten, egyrészt mert szeretnék majd mobillal fizetni a jövőben és kell az NFC, másrészről én nagyon szeretek ROM-olgatni és jó ha van qfil ROM, ha gond lenne. De egyébként biztos vagyok benne, hogy 722-höz is lesz nemsokára!
Amúgy nagyon jó áron sikerült hozzájutnom egy zsír újhoz, kihagyhatatlan volt!
Egyébként rommá ROM-oltam a telót a hétvégén, szó szerint mindent kipróbáltam! Elég durva dolgokat is, amit lehet nem is kellett volna..

Csak sikerült is aztán téglásítani is, addig nem nyugodtam
, úgyhogy használtam a qfil fejlesztői ROM-ot is, rengeteg tapasztalatot szereztem a témában! Mire mindenre rájöttem kisebb szívás volt, de végül is nem nagy dolgok!
Végül csak visszatértem a jó öreg tora33-as ROM-hoz, hiába az a legjobb! Nagyon szuper minden benne van, belaktam szuperül beállítottam. Kerestem, de egyelőre működő custom kernel ahhoz sincs, egy lenne, csak az nem 100%-osan kompatibilis és más benne a wifi driver, így nem tudtam a wifi-t feléleszteni sajnos..Ha valaki téglásítaná a gépét állok rendelkezésére, több mindenre kell figyelni a visszaállításnál!
Már jó előre jobb elmenteni az IMEI-t és egyéb adatokat, különben nehézkesebb lesz visszacsinálni! Mondanom sem kell, ilyenkor az összes partíció törlődik, tehát az IMEI-k is elvesznek. Én úgy írtam vissza mindent külön a gyári matricáról, direkt a telefon hátulján hagytam, Ti se dobjátok ki!
De anélkül is ki lehet menteni idejében, egyrészt segédprogrammal, másrészt azt hiszem a TWRP Backup funkciójával ha kiválasztjátok az efs partíciót is, akkor az tartalmazza az adatokat!Működik a 4G-is, de az egyből jó volt a qfil ROM-al is és a gyári fastbootos ROM-al is!
Mindenesetre most a Cris féle x722-es görög ROM-ban levő modemet tettem fel, úgy láttam az a legújabb! Jól szuperál! A qfil ROM-ból sem mindegy melyiket használjuk, mert az egyikben ami sok helyen linkelve van, rosszak a tárhely címzések és szabad helyet (3-4GB!!) veszítünk azt használva!Sok mindent összeszedtem a google drive-omra, fent van a jó qfil és fastboot-os ROM is és több hasznos dolog! Majd még bővítem a mappát!
Ne kelljen, de használjátok egészséggel a cuccokat! [Itt elérhetőek!] Ha hasznosnak találjátok, összefoglalóban felhasználható!
+ Info: kipróbáltam az új 5.9.28S-es EUI-t, nem zárja a bootloadert! A rendszer elég gyors volt, de alapból nincs benne play szolgáltatás, android 6-os open gappsot meg nem akarta elfogadni, így végül törlés lett a vége! Ha tora33-ék megcsinálják, akkor szuper lesz!
Bárkinek szívesen segítek majd a témában, ha majd igényli! De ne téglázzátok szerencsétlen vasakat
Üdv
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, úgyhogy használtam a qfil fejlesztői ROM-ot is, rengeteg tapasztalatot szereztem a témában! Mire mindenre rájöttem kisebb szívás volt, de végül is nem nagy dolgok!