Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• chros

őstag

válasz EyElEs?! #4 üzenetére

Igen, az ar a problema egyedul :)
    De sajna van meg 1 dolog: a garanci ervenyesitese a LimitLess-nel, ha szukseg van ra (nekem meg nem volt, de az ordog nem alszik). :( Ha otthon lehetne kapni, akkor mindenkepp az olcsobbat ajanlanam, igy nem merem. :) Szoval, neked kell dontened.

• chros

őstag

válasz EyElEs?! #2 üzenetére

Szia!

"Gondolom utána jártál a dolgoknak mielőtt megvetted és már van is pár napnyi tapasztalatod"
    Korbeneztem elotte, de nem lattam arban ehhez hasonlot (Easybulb es tarsai). Es nem csak par nap: 4 honapja uzemelnek :) (epp most rendeltem beloluk ujabb spot adagot :) )

"Mennyire alkalmas ez az izzó rendes világításra?"
    Szerintem tokeletesen. Tudja a feher fenyt is. S ami nagyon tetszik benne, hogy a fenyerosseget tudod szabalyozni. (Tudom, hogy vannak erre alkalmas kapcsolok, de itt egyszerre lehet tobbet is.)

"beállítani elég sok idő, ez mennyire egyszerűen alakítható?"
    A "sok" kb 30-60 perc (3 egovel, 1 manualis taviranyitoval, es 1 wifi box-al), ha nem megy elsore :)
    Nem veszes, csak tobben panaszkodtak, hogy maceras a beallitas. De mivel csak 1x kell csinalni, nekem nem gond. (Lehet, hogy csaladanyak voltak, minimalis muszaki hozzaertessel :) )

"2-t külön lehessen fel-le kapcsolni, illetve ha berakok még 2-t akkor egybe lehessen a 4-e"
    Ha jol ertem, mit szeretnel: termeszetesen. 1 manualis-remote/wifi-box -al 4 db kulon zonat tudsz kezelni.
    Igy, ha kulon akarod a 2-t kapcsolni, akkor kulon zonaba teszed oket (pl, 1-es es 2-es), majd ha egyszerre a 4-et, akkor atraksz 3-at az egyesbe.
    A beraksz resz: paroztatni kell az egot az adott zonaval. A kiveszel resz: meg kell szuntetned a paroztatast.

"bütykölni kell?"
    Szerencsere nem kell, de: lehet! :) Es ezt szeretem a halozatos eszkozokbe: ha van hozza dokumentacio valahol, akkor onnantol kezdve mindent tudsz automatizalni.

"Mennyibe került nagyságrendileg a szállítás?"
    Ezt sajna nem tudom megmondani, mert en UK-ben elek, es ott is vettem.
    Pl. a kerdes, hogy van-e ezeknek magyarorszagi viszonteladojuk? (csak kicsit google-ztam, de en nem talaltam senkit.)
    Ha nincs, akkor en a LimitlessLed-tol vennem (olcsobb mint a rebranded UK): [link]
    Itt pl $52-ba kerul egy starter kit, plusz a szallitas. Valszeg kell par het, amire megkapod.

Új hozzászólás Aktív témák