- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
Igen, az ar a problema egyedul
De sajna van meg 1 dolog: a garanci ervenyesitese a LimitLess-nel, ha szukseg van ra (nekem meg nem volt, de az ordog nem alszik).Ha otthon lehetne kapni, akkor mindenkepp az olcsobbat ajanlanam, igy nem merem.
Szoval, neked kell dontened.
-
chros
őstag
Szia!
"Gondolom utána jártál a dolgoknak mielőtt megvetted és már van is pár napnyi tapasztalatod"
Korbeneztem elotte, de nem lattam arban ehhez hasonlot (Easybulb es tarsai). Es nem csak par nap: 4 honapja uzemelnek(epp most rendeltem beloluk ujabb spot adagot
)
"Mennyire alkalmas ez az izzó rendes világításra?"
Szerintem tokeletesen. Tudja a feher fenyt is. S ami nagyon tetszik benne, hogy a fenyerosseget tudod szabalyozni. (Tudom, hogy vannak erre alkalmas kapcsolok, de itt egyszerre lehet tobbet is.)"beállítani elég sok idő, ez mennyire egyszerűen alakítható?"
A "sok" kb 30-60 perc (3 egovel, 1 manualis taviranyitoval, es 1 wifi box-al), ha nem megy elsore
Nem veszes, csak tobben panaszkodtak, hogy maceras a beallitas. De mivel csak 1x kell csinalni, nekem nem gond. (Lehet, hogy csaladanyak voltak, minimalis muszaki hozzaertessel)
"2-t külön lehessen fel-le kapcsolni, illetve ha berakok még 2-t akkor egybe lehessen a 4-e"
Ha jol ertem, mit szeretnel: termeszetesen. 1 manualis-remote/wifi-box -al 4 db kulon zonat tudsz kezelni.
Igy, ha kulon akarod a 2-t kapcsolni, akkor kulon zonaba teszed oket (pl, 1-es es 2-es), majd ha egyszerre a 4-et, akkor atraksz 3-at az egyesbe.
A beraksz resz: paroztatni kell az egot az adott zonaval. A kiveszel resz: meg kell szuntetned a paroztatast."bütykölni kell?"
Szerencsere nem kell, de: lehet!Es ezt szeretem a halozatos eszkozokbe: ha van hozza dokumentacio valahol, akkor onnantol kezdve mindent tudsz automatizalni.
"Mennyibe került nagyságrendileg a szállítás?"
Ezt sajna nem tudom megmondani, mert en UK-ben elek, es ott is vettem.
Pl. a kerdes, hogy van-e ezeknek magyarorszagi viszonteladojuk? (csak kicsit google-ztam, de en nem talaltam senkit.)
Ha nincs, akkor en a LimitlessLed-tol vennem (olcsobb mint a rebranded UK): [link]
Itt pl $52-ba kerul egy starter kit, plusz a szallitas. Valszeg kell par het, amire megkapod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest