- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
_Volkovy_ #53 üzenetére
_Volkovy_:((((
Arra azért ne vegyél mérget, hogy több írót láttál mint én. Nekem mégis LG-m van, pontosan a vérgagyi TEAC miatt (a történet egy korábbi hozzászólásban). Nem istenítem, ha lenne pénzem, biztosan Plextort vennék, de nem azért, mert a 4081B-vel gondom van. Pedig nem egy-két DVD-t írok havonta.
Egyébként meg, az LG-nél sokkal nagyob baklövés a Princo, ugye? :P (Milyen jó a blog :D) -
gabesz82
őstag
-
pweisz
senior tag
válasz
_Volkovy_ #53 üzenetére
Én nem istenítem az LG-t, de szerintem jó, legalább is ami nekem van azzal nem volt gond. Szóval akkor én Lamer vagyok?
Egyébbként TEAC 52X cd író volt elötte, asszem egy vagy két hónap után halt meg, aztán garival kellett szórakoznom, na ez mondjuk egy szép történet, magyaroszágon garanciát érvényesíteni normálisan lehetetlen, de ez még az unio elött volt, mostmár biztos máshogy mennek a dolgok. Na mindegy a lényeg hogy a vége az lett hogy 52X LG-t kaptam, de már ötültem hogy egyáltalán valami müködőt adtak. Ez kb asszem olyan 3/4 éve volt azóta is müködik normálisan(kopp-kopp-kopp), igaz nem írtam sokat vele talán ha 50-100 cd körül. De eddig megírt mindent, meg be ís olvasott. Mellette van egy 52X LG olvasóm, az mondjuk széjjel repített 2 cd-t, aból egy gyári volt:) De még mindig müködik, letörtek a tálcából darabok meg ilyesmi, de megy, bár azért a szarabb cd-ket már nem nagyon olvassa. Itthon a másik gépnél LG monitor van, semmi gond vele, kivéve hogy néha ugycsinál hogy bzzzzz, aztán abbahagyja:) Rejtés dolog nem tudom mitől lehet.
Egyébbként régen írtam kölcsön 4XTEAC-el azzal a tulaj megírt szerintem vagy párezer cd-t kiváncsi volnék vajon még mükszik e. Egyébbként a TEAC-el csak én fogtam ki rossz szériát vagy tényleg leppukant a cég? -
Bagoly
senior tag
válasz
_Volkovy_ #53 üzenetére
:C
Melyiket lehet megvenni, Mester? :B
Világosítson fel, mert tudatlanul LG cdírómmal (24*) és LG dvd írómmal (4081b) sem voltak különösebb gondjaim.......ellenben a sony cd-íórit, cd-olvsóit ill. a panasonic (matsushita) cd olvasóit úgy vágtam ki a gépeimből, hogy csak úgy repültek.
Na azt hiszem erre mondják azt, ha hallgattál volna............:P
Én nem mondom, hogy az LG az ultrasztár, de aki kategórikusan kijeleneti, egy pár meghajtó alapján, hogy egy széria szar.......:U
A topik indítójának is nyilvánvalóan egy hibás darabhoz volt szerencséje........(ill az ne a meghajtó hibája legyen már, hogy száritott kutyasz@rra (lásd még, mint princo) nem ír. Az a trágyakupac Plextor sem ír rá....nahát, azt a sz@rt....;]) -
Vangelis
félisten
válasz
_Volkovy_ #53 üzenetére
Nagyon tudlak sajnálni
ma próbáltam venni egy dvd romot
7 boltban néztem
végeredmény lg és samsung van mindenhol
nem tudom hová rakták a fejüket a számtech boltok
a barátom azt mondta hogy ezeket viszik mint cukrot
amit visszavittem lg dobozosat 20 perc mulva egyből elvitték
nem semmi
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest