Keresés

Aktív témák

• And

veterán

válasz Bagoly #57 üzenetére

Így is van. Vannak jó szériák, meg kevésbé eltaláltak. Nekem csak egy lg 4040b íróm van, és bizony az sem szereti a Princo-t. Volt olyan 10-es csomag, amit szépen megírt (csakis 2x-es sebességgel, 4x-esen mindig rontotta), de a mostani csomagból minden második lemez kukázható. Azóta minden példányt kénytelen vagyok visszaellenőrizni, mert sajnos ;] még tart a készlet. Ha valaki a házi videofelvételeinek bedigizésére kér, határozottan lebeszélem az ilyen lemezről. Például a TDK 4x-es +/- lemezeiből nem képes rontani a rohadék egyet sem, pedig már sokat teszteltem :). Tényleg nem egy ultrasztár, de normális lemezből mindenre ír, a RAM-támogatást pedig mostmár nem szívesen nélkülözném. Ja, és volt már Sony cd-olvasóm is, nagyon rühelltem. A régi Pio meg Asus dvd-olvasóm is mit össze szenvedtek - az akkoriban még csak szigorúan préselt formában létező, szabványmentes :D - dvd-lemezek olvasásával (sőt, néha a cd-lemezekkel is) .. De attól még nem jelenteném ki, hogy azok a gyártmányok a mai napig mind szarok, mert ez nem igaz.
    Kieg.: persze a mostani olvasóm szigorúan Toshiba...

[Szerkesztve]

Aktív témák