- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
And
veterán
Így is van. Vannak jó szériák, meg kevésbé eltaláltak. Nekem csak egy lg 4040b íróm van, és bizony az sem szereti a Princo-t. Volt olyan 10-es csomag, amit szépen megírt (csakis 2x-es sebességgel, 4x-esen mindig rontotta), de a mostani csomagból minden második lemez kukázható. Azóta minden példányt kénytelen vagyok visszaellenőrizni, mert sajnos ;] még tart a készlet. Ha valaki a házi videofelvételeinek bedigizésére kér, határozottan lebeszélem az ilyen lemezről. Például a TDK 4x-es +/- lemezeiből nem képes rontani a rohadék egyet sem, pedig már sokat teszteltem :). Tényleg nem egy ultrasztár, de normális lemezből mindenre ír, a RAM-támogatást pedig mostmár nem szívesen nélkülözném. Ja, és volt már Sony cd-olvasóm is, nagyon rühelltem. A régi Pio meg Asus dvd-olvasóm is mit össze szenvedtek - az akkoriban még csak szigorúan préselt formában létező, szabványmentes :D - dvd-lemezek olvasásával (sőt, néha a cd-lemezekkel is) .. De attól még nem jelenteném ki, hogy azok a gyártmányok a mai napig mind szarok, mert ez nem igaz.
Kieg.: persze a mostani olvasóm szigorúan Toshiba...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest