Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Aktív témák
-
Köszi, közben böngészgetve a témában sok hasonló választ találtam én is..

Azt írják nagyban függ a pontossága attól, hogy az infra led érzékelőit bezavarja-e valami.
Pl napfény, ablak, vagy más, IR sugárzó tárgy a szobában. (a kinect-nél fennáll ugyanez a jelenség)A különböző elhelyezési megoldások külön érdekesek lehetnek, pl van olyan teszt a youtube-on hogy a csávó a homlokára rögzítette a Leap Motion-t és úgy is funkcionált, sőt! Ezt továbbgondolva pl FPS játékoknál a mellkasra helyezve a 'lövésre előretartott kezeket' prímán érzékelheti. (és még tovább gondolva ezt, pl egy Oculus Rift VR szemüveggel kibővített látvánnyal és egy ilyen irányítással mi minden válik lehetségessé)
Sok fanyalgást is olvasni, amiknek az elején hitelt adtam és sokan szinte pár perces kipróbálás után csalódva már adják is el a kütyüt, azonban most úgy látom, csupán még idő kell az optimalizáltabb drivereknek, idővel jó lesz ez nagyon is..
Aktív témák
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest