- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
kistusik #63501 üzenetére
Ez a tank nem lesz dolog is én úgy látom tök nem releváns igazából, kaptam már ki olyan ellenféltől ahol csak ADC játszott, tehát volt Qiyana mid, Quinn top, lent is MF, Jhin, Graves jungle és úgy szétszedtek minket, hogy azt se tudtam mi van, full tank Maokait 3 lövésből ölte a Jhin.....
volt tank meta valamikor S6-7 környékén, de manapság én azt látom a dmg áll mindenek felett, ha sebzésed van, gyorsabban farmolsz, gyorsabban tolod be a laneket, gyorsabban hozod el a draket, baront és a tankokat is egy enyhe feedben lévő adc vagy mides simán elolvasztja. Szóval rengeteg előnye van és hátránya kevés emellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a Dead Island 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest