Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #67073 üzenetére
Tudod mit kell csinálni, és 3v5be akarsz harcolni a sárkányért úgy, hogy még a jg sincs ott.
Leírtam a pontos szituációt, hogy ez miért van, ilyenkor nincs választásod, de tudom te minden buffot, ősi sarit, baront is freebe odaadsz az enemynek, hadd toljanak be titeket midnenestül, na az aztán a win condition, ja nem. De még csak azt sem mondtam, hogy így van, csak szimplán, hogy ilyen rossz döntéshelyzetekbe kényszerítik az embert, ahol nincs jó megoldás.A rúna és tárgyválasztásokat igen variálom, próbálkozok, de értelmes keretek között. Mindennek van értelme, meg tudom indokolni miért vettem azt az itemet és miért használok adott esetben guardiant, ez nem trollkodás. Látod így is MVP voltam, ezek jó itemek, bár mondhatnám, hogy ezen mennek el a meccsek, de te most megint egy tűre mutatsz rá a szénakazalban, mivel ennél ezerszer nagyobb problémák szoktak lenni.
Tankok kapcsán igen, Mundo nálam elérte a 100% bann státuszt, ha csak nem pickeli valamelyik csapattárs. Egész egyszerűen túl sokszor vesztettem már amiatt, mert a Mundo konkrétan 1v5-zött, beteg az a hős... De Tahm Kench ugyan ez most, szürreálisan erős lett.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Elektromos autók - motorok
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest