Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #66602 üzenetére
Igen most felmentem G4-be épp ma, elég jó win streaket fogtam ki. Annyiban saját tudás, hogy ez a tudásom megvolt nyilván S3-ban is, azért is mondtam, hogy jobb vagyok az S3-as brigádnál. Viszont kell ugyebár a jó csapat is hozzá és ezeken a meccseken normális csapatokat kaptam végig.
Ez egyfajta dinamikus skála, tehát vagyok valamennyire jó (ez nem tudni pontosan milyen szintnek felel meg) és ezt tudja feljebb vagy lejjebb kompenzálni az, hogy milyen csapatom van éppen. Tehát nagyon rossz körülmények között, mint látható egészen S3-ig visszaestem, viszont utána normális csapatokkal meg már G4-ben vagyok és ki tudja, ha még ilyen csapataim lennének lehet G1-ig fel tudnék menni. És sem hátráltatom a csapatot, nem az van, hogy bűn rossz vagyok a feljebbjutásom után, mindig annyira vagyok jó, amennyire a csapat: ha jó a csapat akkor én is lubickolok, szoktam is kapni a plecsniket, most a legutóbbi meccsen is az ADC-től egy "remek döntéseket hoztál" jellegűt.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest