Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Supportokra kitérve: tényleg annyira látható már az első 1-2 perc alapján, az első tradekből, hogy ki az akivel nem lesz gond és ki az aki mellett torony alatt farm + összes sari elengedése lesz csak az opció.

    Pl. Zileannal áldott meg a matchmaking tegnap, aki semmit nem segített a tradekben, illetve, hogy safe tudjak farmolni. Mögöttem állt 90%-ban és full hp+ full manán "várta", hogy nem tudom az enemy szépen lefarmoljon mindent és torony alá toljanak minket folyamat. Én meg mivel farmolnom kell, minden egyes minionért 1v2-ben próbáltam minigamet játszani, dodgeolni + közben last hitelni + közben azért vissza-vissza tradelni, hát remek élmény volt.

    Ezt csak azért hoztam fel, mert nagyon reprezentatív példa, tipik amikor ez van, akkor lehetetlen ebből jól kijönni.

    Aztán ellenpéldaként, következő meccsen meg kaptam egy Sorakát, amit amúgy annyira nem szeretek, kevés a jó Soraka player, általában full useless a hős. Na ő nem volt useless, de már az elején látszott ez, azonnal lvl1-2-n már futkosott előre, tradelt, nem hagyta safe farmolni az enemyt. Na ilyenkor nagyon kellemes nekem is játszanom, mert nem érzem azt, hogy 1v2 a laning phase. Hát egészen más is lett a meccs képe, mondanom sem kell.

    Szóval nem tudom, ha valaki support és ezt olvassa, tényleg ne csinálja már azt, hogy afk áll az adc mögött mert ő "csak support" és semmit nem segít, ezt nem tudom miért csinálják egyesek. Ugyan olyan fontos, sőt mivel farmolnia nem kell még fontosabb szerepe van a korai tradekben, végülis az a feladata, hogy megnehezítse az ellenfél farmolását, az a jó supp aki ezt meg tudja tenni.

    Ő volt a Soraka, muszáj kiemelnem, mert álom volt mellette játszani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák