- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
grimm2015 #63556 üzenetére
"- Szar a csapatod MINDIG"
Ilyet írtam volna? Nem emlékszem ilyenre, idézd kérlek. Tudtommal azt írtam, hogy többször előfordul olyan játékos, aki nem vesz tudomást a drake, baron és hasonló objektívekről.
"Az a baj, hogy te elhiszed azt, hogy 0/13/17 nyertél meccset, és az miattad volt@
Ilyet se írtam. A csapat miatt van, hiszen erről beszélek már hozzászólásokon keresztül, hogy nem az egyéni teljesítmény számít ebben a játékban, hanem együtt a csapaté, mert csapatjáték
Néha azt érzem, hogy nem olvasol figyelmesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest