Hirdetés
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JLHFans
tag
Egyébként kajak nem vágom hová tuntek hirtelen az utóbbi 2-3 napban a trollok, feederek, retardáltak, afk k stb tömegei, eddig minden gameben kaptam kb beloluk, most meg.. lassan hiányérzetem lesz

Az eredmény 9 ranked win zsinórban, persze lehet hogy most meg majd 10 bukta jön, de akkor is....Fura na, hogy ilyenek is vannak, ráadásul bronz elején, nem goldban, hogy nincs már a heroválasztásban anyázás, mindenki elégedett , pingel normálisan, nem megy a report XY fél percenként, nem fokuszálják ki a tankot tf ba, folyik csapatmunka szeruség, stb
Meg tudnám szokni ezt hosszutávon is, ha még csak 1-2 napig fentmaradna, biztosan nem sokáig lennék már bronze 
Még olyan is volt közte, hogy haver Garennek akivel duoztam elszállt a netje, és ugyan vezettunk 31-19 re, de pont ő állt 6-1 re és carryzett addig, és nem kezdett el mindenki sirni hogy jaj afk és vége van, hanem kinkeservesen, de lehoztuk 4 vs 5 be is

Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg tudnám szokni ezt hosszutávon is, ha még csak 1-2 napig fentmaradna, biztosan nem sokáig lennék már bronze