Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeszkazán
senior tag
The Satan is defeated!
-
yabba
aktív tag
-
bucketb0b
őstag
válasz
JLHFans
üzenetére
Teemo papír így távolról kell megpróbálni picit leszedni majd utána ráugrani, vagy várni 1 gankre és insta kill szerintem. De teemo is olyan champ, mint nasus, csak idő kell és kész van. A gombát szétszórva bármikor képes megfelezni a csapatot illetve a low hpsokat kinyírni mikor menkülnek.
-
JLHFans
tag
Én 3. szinten szoktam gankelni eloszor általában, blue, wolwes, red --- gank.
By the way, mit tennétek/tesztek amikor az ellenfélnél topon Teemo kapitány szolgálatra jelentkezik ???

Az egyetlen kb, akit nem tudok megverni semmivel se, mi több, általában lever, mint vak a poharat. Multkor mondom jol kibaszok vele, vittem Pantheont, mert hát counter, csak nálam ez kb 6. time Panth volt, neki meg a mainje mint kiderült, szóval sikerult 2-4 el meg -1 towerral zárni a topot.... -
Lokids
addikt
Igen Poppy legnagyobb gondja a mana igénye, de az új jungle nagyon dúrva mana regent ad, ezért ott a büdös életben nem fogy ki a manából. HP előbb elfogy. Nyugodtan lehet kezdeni golem -> red -> farkasok útvonalon is. Madarakat felejtsd el, azok kinyírnak.
De ezzel vigyázni kell, mert ha nem figyelsz, akkor ganknél jössz rá, hogy ott már nincs mana regen, és elfogy a kraft. Cserébe early gankek sem kiválóak. Ha nem jó a kivitelezés megmented az ellenfelet.
Falhoz szorítani elég nehéz, ritka, mikor az ellenfél fal mellett sétál. De ha igen, akkor stun.
Különben csak annyi cc-d van, hogy a társad felé lökheted az ellenfelet. Mondanom sem kell, hogy olyan ellenfelek, mint ahri, vagy Lb gankelése felejtős, hacsak a laner nem kényszerítette ki ezek használatát gank előtt.De ha eljutsz odáig, hogy van egy trinity nálad, akkor mehet a 2v1 az adc ellen torony alatt.

Sőt lvl6 tól mehet a dive. Csak készülj fel, hogy legyen nálad flash, mert ha nem sikerül időben kifutni, akkor használni kell.Jungle item. Mindegy mi, csak devourer legyen a fejlesztés. Az most OP a többihez képest.
-
yabba
aktív tag
válasz
Lokids
üzenetére
Köszi. Az útvonalat azért kérdeztem, mert az új jungle-ben én két félére gondoltam.
- régi golemek smite-tal, utána piros és így tovább
- béka smite-tal utána kék és így továbbVégig gondolva, hogy Poppy-ra mndehol azt írják, hogy a kezdeti mana hiány a legnagyobb gond, így gondolom a béka -> kék útvonal a nyerő.
A 3. szintű jungle-es kigészítő az amelyik + sebzést ad a nagy szörny és champ killek/assistok után?
-
Lokids
addikt
Jungle útvonal ugyanaz, mint az összes többi junglernél. Nincs különbség.
Golemtől, vagy békától indulsz a másik irányba.
Jungle tárgynak két féle is jó, de így próbálgatásra a fightokban az a jobb, amihez a brutalizert kell megvenni.
Utána a tryinity és a hextech gunblade. Ez a core.
De Poppyt lehet full AP-ba is építeni. Ekkor trinity helyett Lich bane.
Cipő helyzet függő. De az AS cipő is jó neki. -
yabba
aktív tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Te hogyan játszod Poppyt a jungle-ben? Mi az kezdő útvonal, melyik új jungleres tárgy, milyen kiegészítővel?
Utána tovább a tárgyakban mintha top lane Poppy lenne?A mobafire-on szoktam nézegetni a guide-okat, de Poppy jungle-t ott nem találtam.
Köszi.
-
WinnerB0Y
senior tag
Ok
Tegnap a 13. percben elkezdett droppolni az fpsem. 250 helyett 15. Majd levettem az fps korlátot és volt 140 fps em, de ugyan úgy laggoltam mintha lett volna 15. Ez mi volt? Ki is kapcsoltam a picsába. Relogoltam, friss driverem van, nem pingeltem. Mi lehetett ez? -
Sziasztok!
A LoL már ugye nem telepít semmi olyan háttérben futó komponenst ami beékelődik a Vezérlőpultba is?
-
JLHFans
tag
best supp = Leona no question about it

Corki, Graves vagy akár MF el karöltve is jon a vérfurdo boton
-
TBT
addikt

-
bluefire55
csendes tag
-
bucketb0b
őstag
válasz
bluefire55
üzenetére
Egy kicsit damagasebb adc/supp páros szerintem kinyírja simán a bot lanet, ráadásul egy gank esetén szerintem még könnyebb megölni őket

-
tepenzed
őstag
válasz
bluefire55
üzenetére
igen,behúzom blitzel vagy threshel és halott

amugy én a tanky supportokat szeretem

-
bluefire55
csendes tag
válasz
hemaka
üzenetére
Sona piszok jó supp, na és hogy miért?:-Poke-ol, nem lehet tőle normális farmot végezni.
-Könnyű menekülés a speed aurával.
-Op heal + pajzs, de ha ezek ellenére is meghaltok az sem baj mert akkora farm előnyben van az adc-d.
-Lateban felcuccolva kb 20 sec alatt fullra visszatölti a hp-d
-Remek stun és Teamfight
Kell ennél több?
-
hugi0
őstag
HA valaki talalkozik veluk !
Barzaka
Maldradbotrk hack !
Sajnos nem ment az mk jogo, igy nem tutam felveni.
0.621 sec 2982 dmg (szerk: 217 armor)Kaptak egy negativ atitud-ot es commentet: "botrk hack WW and YI"
-
Mottie
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
WW-nél a lényeg, hogy Smite+Ulti 0-100 BÁRKIT, Lvl 6-on

-
looser
addikt
Nem tudjátok, melyik kari lehet a következő: támogató/varázsló, fehér ruhában van, van egy olyan varázslata amelyben a körülötte álló ellenfelekre zúdít a levegőből áldást (fénycsík)). Ezzel játszottam annak idején, nagyon amatőr módon, csak kipróbálnám újra. Mintha 'farka' is lenne :-) (hátul persze)
-
Kanczy
veterán
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Elhiszem, hogy erős, de hogy a WW valamihez képest semmi legyen, azt nem

-
Noddy
senior tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Múltkor xin-t próbáltam ki és az se volt rossz.
-
Szeszkazán
senior tag
Ha valaki szeret jungelezni és nyerni akar az próbálja ki jax-et. Én Stalker blade Devourer-t veszek neki. Platban rankedezek vele eddig 5-0. Warwick semmi hozzá képest, ez egy csalás

-
batai15
félisten
ilyen zsákba macskát hogy lehet küldeni magamnak?
megvan. -
zeli
aktív tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Kiugrik, mint Zed a szatyorból. FTFY.

-
sutyesz96
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
vagy mint Fizz

-
zeli
aktív tag
Az már balance

-
looser
addikt
Sziasztok! Újrakezdtem a LOL-t (évek után) és megmaradt ugyan a régi accountom, de valami fura néven. Ezt át tudom nevezni valahogyan?
Üdv

(#33352) Mottie: oksa, köszi :-)
-
maszekember
aktív tag
Ez a meccs szerintem tipikusan az,amikor junglerként nunuval nem tudtam többet tenni. "w" mindig akkurátusan elnyomva pantheonra vagy az adc-re,összes dragont elhoztam nekik,saját illetve enemy buffokat is,wardoltam össze-vissza (a supportunknak még sightsone-ja sem volt) .hoztam nekik egy baront, az ultit a legtöbbször jól lőttem el (megvártam amíg braum meg lee is elhasználja az ultiját,hogy ne tudjanak megszakítani),megbeszéltem velük,hogy fókuszáljanak ezreal-re de az 57 cs-es fizz és a 2/13-ban lévő caitlyn (
) erősen visszahúzott minket,el is vesztettük,de nyugtat a tudat,hogy szerintem én most jól játszottam
. -
hugi0
őstag
Mint mar elottem is emlitettek ha problemad van, ne a forumon szidd a rito-t, hanem irj egyett a supportnak.
- igy ok is tudnak majd a bajodrol, es megprobaljak orvosolni, mert ez az o erdekuk is !!!Ha irsz nekik !!!
Ird meg a levelet, varj tiz percett mert a bukott game miatt "idegbeteg vagy", olvasd at, foglamazd at, es kuld el.
- ezzel jutsz a legkozelebb ahoz, hogy elvezetesebben toltsd azt az idot amikor a lol-al jatszol. -
Dani_kp
addikt
Hali mindenkinek.
Ismerősök miatt EUW-ről átvittem az acc.-omat EUNE-re és sajnálattal látom, hogy a régi Summoner nevem van, nem pedig amit pár hónapja átírtam.
Phoenix2011 -> Mysterius -> Most pedig megint Phoenix2011Ezzel lehet valamit csinálni? Azon kívül, hogy 13k. ip-t kifarmolok vagy pénzt adok érte?
-
Noddy
senior tag
válasz
JLHFans
üzenetére
Ha nem szeretnéd hogy sérülj szellemileg a ok idegeskedés, flame és rage-elés miatt akkor hagyod abba a játékot és tekintsd tanulópénznek azt a pár ezrest amit ráköltöttél, hogy nem játszol olyan játékkal amit nem javítanak, tartanak karban rendesen. Azzal hogy itt szidsz valamit mit érsz el? Ha már a RIOT-nak írsz mindjárt előbre jutsz, mintha áttételesen innen szidod őket, szerinted mi mit tudunk csinálni? Csak hallgatjuk a sírásodat... és bólogatni, hogy aha...
-
Dolby
senior tag
válasz
JLHFans
üzenetére
Ha nincs következménye riotnál, akkor az azért van mert Te mint játékos ennek ellenére úgy ítéled h többet ér a játék által nyújtott szórakozás mint az idegesítő hibák. Ezért játszol tovább. Ha ez nem lenne igaz, akkor az lenne a következménye, hogy abbahagyod. Ami persze riot szempontjából nem biztos hogy túl nagy következmény, mivel nem tudom mennyi pénzt hagytál rájuk a munkájukért cserébe.
Amúgy javaslom, hogy ha nem jelenik meg 10-20 másodpercen belül a játék elején a töltő képernyő, akkor indítsd újra a játékot és próbálj újra csatlakozni amíg kell. Így 3-4 perc késéssel fogsz "csak" beérni.
-
-
batai15
félisten
Ezek a random ping ugrások idegesitenek csak a többi hálistennek nem nagyon jelentkezett eddig.
-
tepenzed
őstag
egyet tudok,hogy a disconnect valamai undoritó legalábbis nekem.
1. disconnectelek de minden más megy a lolon kivül
2. az istenért nem csatlakozik vissza hiába várok rohadt sokára,csak ha kilépek és ujracsatlakozok a játékhoz
3. rohadtul mindig halottan térek visszaGG RITO
-
JLHFans
tag
Annyira imadom mikor végre osszehoznék egy nyerő szériát, de rito tesz róla hogy ne legyen nagyon hosszu.... Toltoképernyo nem tolt be, pedig a net faszán megy közbe.... Majd 10 perc után elegem lesz, kilépek belole betoltom, akkor megy.... Igen ám, csak egyrészt a jatek megy már 8 perce , másrészt hiaba vagyok bent, (a pingem 50 es a net jo tovabbra is, se mozogni nem tudok, se semmi lefagy az egész... Ezt eljátszom még 2X, akkor végre igen, ekkor látom hogy 2X meghaltam, ami vicces, mivel a jatekba se voltam közbe......
És biztos csak az én gépem hibaja volt, mert merő véletlenségbol enemynél is volt egy afk, nalunk pedig masik ketto szoval remek 2,5 vs 4 lett belole....faszszopo rito, koszi

-
JLHFans
tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Persze arról beszéltem
És szerintem a játékban is igy van 
Ha mondjuk a reális játéktudásod a silver közepe, de mondjuk bekerülsz a gold 4 be, akkor nem biztos, hogy ki fogsz esni, és jól elvagy ott, de ha benyomnak mondjuk bronz 4 be, akkor lehet az életbe nem jutsz ki a bronzból,legalábbis addig, mig nem vagy egy jó gold szinten. -
maszekember
aktív tag
-
bucketb0b
őstag
válasz
JLHFans
üzenetére
Most belekavarodtam, de te a való életről beszélsz? Mármint az ottani egymás elleni sport kihívásban? Mert ha igen akkor arra egy egész egyszerű válasz van. Ha az ellenfeleid jobbak akkor te próbálsz erőn felül 100+%ot kiadni magadból és ezáltal is önkénytelenül fejlődsz, viszont ha a te képességeidhez képest gyengébb ellenfeleid vannak akkor az emberi szervezet meg maga az ember egy idő után hozzáigazodik a többiekhez. Tehát ha te pl. focizol akkor a képességeid ha nem is rögtön, de pár hónap vagy akár hét alatt is érezhetően visszaesik arra a szintre ami a környezetedben van. Érzed pl. te magad is, hogy nem kell annyit beletenni egy adott sportba, mert hozzájuk képest 70-80% is elég, de ez hosszabb távon megbosszulja magát, mert visszaesni könnyebb, mint megint felvenni azt a 110%os teljesítményt pl. Én is ezért szeretek olyanok ellen játszani játékokban akik kihívást jelentenek a számomra ezáltal arra ösztökélnek, hogy még jobb legyek, de ez elmondható a való életben is most maradjunk pl. a focinál. Sosem szerettem jóval fiatalabbakkal játszani, mert azokhoz nem úgy viszonyulsz, hogy mindenáron lefaultolod pl és a többi. Szóval ezért is van, hogy hosszabb távon nem éri meg jóval gyengébbekkel játszani, mert a végén azon kapod magad, hogy teljesen leépültél

-
sutyesz96
addikt
Attól még ha pölö van egy promód, ahol 2/2-ben állsz win/lose arányban eddig, és az utolsó meccsen azt csinálja egy csapattársad hogy recall-enemybe futás-recall-enemy-etc., és tegyük fel support vagy, tehát carry impossible, akkor nem veled b@szik ki? Hm?

Szerk: Nunu elvileg ha bokorból indítja az ultiját (Persze ward nélkül), az láthatatlan az enemy számára nem?
-
hugi0
őstag
Szamit valamit hogy hova sorol be ?
Majd jatszol es feljebb kerulsz !
- vagy lejebb.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JLHFans
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Nem tudom, nekem mindenki azt mondta eddig, aki volt már platinumba hogy ha 10 ből 10 et nyersz, akkor is gold 1 a maximum besorolók után, persze attól még a több pont meg az MMR az áll .
-
JLHFans
tag
Ezért nem supportolok pl Jannával soha, mert az adc nek fingja sincs róla, mint jelent ha rajta van a pajzs..

Ami meg a Nunu ultit illeti, nem mindig konnyu kimemnekulni belole, vagy megszakitani, elég ha van mondjuk melletted egy Kata, Galio, Leona, Malphite Amumu stb a csapatban
-
JLHFans
tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Mit honnan ? Te magad mondtad hogy gold 1 lett , és tobben is irták már platosok, hogy a 10 besorolo meccs után nem sorolhatnak magasabbra, mint gold 1.
-
bucketb0b
őstag
Már rég nunuztam, de én úgy emlékszem, hogy akkor sebez ha végigmegy a csík, vagy elsétálsz vagy pedig ha benyomod még egyszer az R betűt (bár ez nem biztos) És minél tovább tartod ugye annál többet sebez. Zhonya megszakítja az ultit az biztos.
De ha az enemy szakítja meg (feldob, bestunol, silencel) akkor akárhol járt az ulti akkor nem sebez. De majd utána nézek, ha lejön a LOL
-
-
bucketb0b
őstag
válasz
JLHFans
üzenetére
Elsősorban nem azért szar egy champ, mert tank vagy nem. Nem mindegy, hogy meddig bírod ott, pl. Fiddle W egy jókorát dob azon, hogy meddig tudsz maradni a jungleban. Más champpel lehet nincs akkora lifesteal/regen pl.
(#33304) JLHFans: goldban szerintem nem fogod a rankedet kezdeni besorolás után.
(#33307) JLHFans: nunuban az a szar, hogy az ultija lefogás nélkül kb. hasztalan. Az is elszalad az alatt aki nem akar, és annak az ultinak az a lényege, hogy minél tovább tartod. Ráadásul ha megszakítják és nem magadtól hagyod abba akkor nem "sül el" hanem megszakad szóval feleslegesen elment az ultid és még ki is tetted magad a focusnak. Ez a nunu szép és jó, de szerintem nincs teljesen átgondolva, csapat nélkül az a nunu magában semmit nem ér (azért más champpel tudsz jókat hozni csapat nélkül is) ráadásul a spellei sem valami jók, W talán egy adc supportolására jó, de ezen felül a Q használhatatlan teamfight alatt (legalább ezt megcsinálnák, hogy minionokra a jelenlegi true damage, champ ellen pedig valami magic damaget sebezne) az E meg.. Egyszer elnyomod és meg is ölnek az alatt amíg te vársz a következő töltésre. Összességében nekem haszontalannak tűnik nunu, talán supportként jobb egy kicsivel
-
yabba
aktív tag
válasz
maszekember
üzenetére
Nekem Nunu volt az első champ-em.

Szerintem nagyon jópofa /mondjuk magyar nyelven egyszer játszottam vele, de annyira kiábrándító volt, hogy visszakapcsoltam angolra egyből - valószínű úgy szoktam meg.
/Annyi hiányérzetem van csak, hogy az ultija gyk használhatatlan, mert vagy megszakítják, vagy kiugrálnak belőle, ha én szakítom meg akkor semennyit nem sebez, így lategameben valakire rárakom a bloodboilt, valakire rálövöm a jégcsóvát, és aztán ledarálnak... Ha a counterjunglingot segítő smite-os tárgyat veszem, akkor teamfightban nem tudom használni a smite-ot, és kvázi muszáj a + HP-t adó kiegészítés.
-
maszekember
aktív tag
Rengart,khazixot yi-t most pbe-n próbàltam ki de rengaron kívül mindegyikkel sokat jàtszottam màr,tehtàt tudtam mi mire való ennek ellenère,nekem rammus,amumu meg nunu sokkal inkàbb tűnik èletkèpesnek ebben az új dzsungelben. Bàr jó esèllyel csak jàtèkstílusa vàlogatja,de azt el kell ismernetek,hogy a legjobb counter jungler nunu. A q-ja nagyobatt sebez szörnyekbe mint a smite
Ès nem mellekesen a passzívjàval együtt folyamatos ingyen sustain. -
JLHFans
tag
Lehet , hogy januarba reset jon, de addig is beleszamit az MMR edbe keményen a teljesitmenyed, szoval nagyon nem mindegy, hol vagy addig.
Jah és Fiddle i jo a jungleben pedig o se tank.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)