Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
válasz
Szelep
üzenetére
"Miért kell rendszeres időközönként megtalálnia a topic-ot egy megmondóembernek?"
Azok a jó öreg cyberbeni-s idők

Ha valaki esetleg nem látta volna, január 22-27.
-
Szelep
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ez a sor ezek szerint kimaradt:
Ha hiába próbál meg segíteni neki az ember, akkor csak csinálja.batai15
Nem mondtam, hogy élvezem, ha 15 perc alatt betolják a nexus-unkat.
De nem fogok emiatt idegeskedni. Én megtettem mindent, ennyi nekem elég.bucketb0b part II
Itt csak annyiról van szó, hogy Solad megemlítette, hogy nem feltétlenül csak a győzelem miatt lehet szórakoztató ez a játék. Te egyből elkezdtél arról beszélni, hogy akkor biztosan trollkodik az ilyen játékos.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Szelep
üzenetére
Ha valakit nem érdekel mi lesz a csapattal akkor minek játszik egy olyan játékkal ami elsősorban a csapatjátékról szól? Az elején még magadra kell figyelni ezzel tudsz a legjobban a csapatnak segíteni, de utána ennek át kellene mennie csapatjátékba. Ezért van az, hogy 2 értelmetlen hülyegyerek lehúzza az egész csapatot hiába vannak feedben, de csapatban nem tudnak játszani, mert őt nem érdekli. Meg 3-0 után elhiszi, hogy megy neki a 4v1 carry is és felhozza szépen az ellenfél csapatát a sok halállal és assziszttal, majd mi kikapunk, mert őt továbbra sem érdekli csak funol.
(#34296) feri1014 másik része: ha az neked tryhard, hogy minden körben odateszem magam és próbálom segíteni a csapatomat akkor elnézést. Bocsánat, hogy próbálom a lehető legtöbbet megtenni a csapatért és sokszor azért halok meg, mert segítek másnak aki 1v1ben kikapna, de 2v1ben megnyernénk, de ő szalad tovább és benyögi, hogy szarabb a statom az övénél. Ja ok, nézd a statod azzal fogunk nyerni. Sokan fel sem fogják, hogy ebben a játékban a kd másodlagos dolog. Nem egyszer van olyan, hogy kör végén benyögi a srác, hogy ő 8-5tel jobb volt, mint én 3-7tel. Csak nekem a 3 kill mellé van pl. 16 assist neki pedig 2 és a damagem is 2x akkora, mint az övé. Akkor ő többet tett a csapatért? Én meg tryhard ragekid noob vagyok? Ne már kérlek..
-
Szelep
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
'De ne azzal védekezzen már, hogy őt ez nem érdekli meg csak "fun" akkor rakjon ki egy puzzle-t inkább'
Ha nem érdekli, akkor mi van? Teszek rá, hogy a csapattársak mit művelnek, vagy mit nem. Ha hiába próbál meg segíteni neki az ember, akkor csak csinálja. Azzal foglalkozom, hogy én jól teljesítsek. Max jókat röhögök, hogy milyen hülyeségeket csinálnak. Ha nem nyerünk? Pont nem érdekel.
batai15
'Esbaz megvan-e hogy ez egy videojatek, aminek nem a mindenaron gyozelem hanem a szorakozas a celja?'Ebből ti egyből a trollkodást vettétek le. Nem toljátok ti kicsit tryhardban ezt a játékot?

-
-
bucketb0b
őstag
válasz
Szelep
üzenetére
Értelmezd kérlek amit mondtam. Igen zavar, ha valaki feedel, de van rossz meccs elismerem. De ne azzal védekezzen már, hogy őt ez nem érdekli meg csak "fun" akkor rakjon ki egy puzzle-t inkább

Én pedig azokat a megmondó embereket szeretem akik megmondják a megmondó embereket.
-
Szelep
senior tag
-
hugi0
őstag
Mindenki masert jatszik.
Valaki azert, hogy penzt keressen.
Valaki azert, hogy elverje a masikat.
Valaki azert, hogy szorakozzon. - en is ezert jatszom.
Valaki azert jatszik, mert tetszik neki ahogy Zigs bofog.
- bizony csak azert jatszik egy adott champpal mert tetszik neki az animacio.
Es meg sorolhatnam az indokokat -
bucketb0b
őstag
Én nem ezt mondtam.
Én azt mondtam, hogy a versenyszellem dominál bennem. Attól, mert kikapok ugyanúgy ott van a versenyszellem és pont ezért teljesítek jobban, mert el akarom verni az ellenfelem 
De akkor te is azok közé tartozol gondolom akiknek ha megmondom 0-7 után, hogy szerintem hagyja abba a játékot (és nem a lvl12 hanem inkább silver-gold ranked felett) az a válasz "ez csak egy játék és nem érdekel" én örülök ha te azt élvezed, hogy szarrá vernek és ezért a csapat szívhat, de te lerendezed azzal, hogy ez csak egy játék és nem veszed komolyan. Akkor minek indítja el az ember ha nem érdekli, meg nem akar jobb lenni a másiknál? Pusztán szórakozásból, arra ott a gép elleni ahol nem idegesít másokat
-
batai15
félisten
Hát kezdek bele jönni az ireliázásba, nagyon jó kis champ!
Reksai és darius duo ellen dobule kill! jött darius lesebeztem, jön reksai, én low hp.
Elultizok darius meghalt, reksai vérszemet kapott rám jött turet alatt, én stunnolom, turret lövi double kill!
-
batai15
félisten
Nekem járna skin? Lvl30 vagyok nem volt bannom és 3 skinem van csak. Akkor járna nem?
-
hugi0
őstag
Hmm errol lemaradtam:
Akit megnezi a mecset ezt ne nezze meg, mert itt aaz eredmeny:
SKT T1 vs CJE -
Devas
őstag
válasz
bluefire55
üzenetére
Én semmit nem kaptam. Lehet meg kellett volna erősíteni az email címet?

-
Kasya
nagyúr
Belepeskor kaptam egy Mistery Gift-et, de ezt hol kell keresni? Honnan tudom hogy melyik skint kaptam?
szerk:
vegiglapoztam a skineket es kikerestem, hogy mi nem volt korabban...
Nemesis Jax-et kaptam
-
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Köszönöm szépen

-
Nova96
őstag
Ezt a skint hol kell keresni?

-
AlyArkhon
őstag
Karthus Statue

Haveromnak meg nem indul a game , ugyan az van mint nekem volt tegnap , Nincs valasz a kapcsolatra vagy mi , en ujra raktam az egesz windows omat , nekem meg oldodott , o is ujra rakta ma megsem tud belepni .
-
hugi0
őstag
Lillipoppy Skin rulez !!! - hat mostmar ilyen is van.
-
Billner
csendes tag
Sziasztok !
Uj vagyok en is.

Az eune szerveren nyomom IGN: Billner.
Sok pentaban gazdag evet kivanok mindenkinek.
-
-
Pantal
senior tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Headmistress Fiora.
-
JLHFans
tag
Szóval Lyssandrát senki sem játssza ?
-
hugi0
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Kaptam egy matador allistart.

Szerk.: Amikor belogolsz egybol kiirja.
-
Dani_kp
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Csak egyszer egy figyelmeztetést kaptam meccs után "sértegetés" miatt, de se bannom se chat korlátozásom nem volt soha.
Gondolom akkor a shop-on belül a kinézeteknél kell majd keresni.
Köszönöm az infót!
-
hugi0
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
En ugy velem nunu hasznalhato.
Mar az elottem szolok leirtak, hogy nagyon jol takarit.
A 0 gank nalad azt jelenti, hogy nem lesu kill a gank bol.Pedig bizony a gank nem csak akill rol szol.
Ha csak beviszel egy E-t kozben a W-t megkapja a lanen levo, kepesek lesztek hazakenyszeriteni.
Ezalatt a csapattarsad elmehet veled egyetemben egy masik lanre.
Vagy ha csak ottmarad farmolni +2 lanet leszed, mar elonyben van 10 minionnal es 175 goldal.
- es az ezzel jaro XP elony ami jelentheti azt, hogy a tasadnak 2 minionvevvel lesz hamarab ultija, mint az ellensegnek.
Ez bizony nem 0 gank.Azt meg megjegyenem ha CD-re es armorra epitesz a toppos pedig kicsit AD-sabb akkor sunyiban 20. percben dual baron siman megvan.
De ehez szukseges az is hogy a toppos farmja ne 75 legyen a 20. percben, es ne is haljon meg, mert igy se gold se XP. - ugyan ez ertendo a jungleresre is.
Szoval eleg nehez ezt kivitelezni. -
JLHFans
tag
Szóval ha nem kaptam még meg a skinem, akkor irjak a supportnak szerintetek, vagy várjak még ?
-
JLHFans
tag
válasz
Kanczy
üzenetére
Köszönöm szépen
Imádom a Nunu junglet amugy, és nagyjábol jo nyomom voltam akkor eddig is, meg tényleg lvl 3 on megoltem a draket, az OP, csak...ugye a silver sajnos nem diamond vagy plat, szóval azokkal a junglerekkel akikkel nem gankelek agyba fobe folyamatosan még a jungle rovására is rendre ott kötök ki hogy mire lvl 5 vagyok olyan 15-2 re vezet az ellenfél 
-
JLHFans
tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Mindegyik feltétel áll, és semmit sem kaptam
Vagy mostantol számitják a 72 órát ? -
yabba
aktív tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Mi az a mistery?
-
Dani_kp
addikt
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Tudtommal és jó "kisfiú" voltam, szóval mit is kellene látnom?

-
ujlakany1993
aktív tag
Ki mit kapot RITO bácsitól? Persze csak a jófiúk kapnak.
-
yabba
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Az tény, hogy gank-re nem a legjobb, de az E-vel lassítod az ellen, W-vel gyorsítod az ADC-t. Afféle második support, és a jungle-ben könnyen fejlődik, minden szörny féléből a Q-val kiszedi a kis plussz-okat, és counterjungle-ezni szerintem nagyon jó, mert gyorsan takarít. Az ultija mondjuk tényleg nem sokat ér team fight-ban, de ezt már kitárgyaltuk vagy 200 hozzászólással régebben.
Mondjuk gankhez jól jöhet a plusz lassítás, counter jungle-nél pedig a gyors takarítás, meg jó még solo dragon / solo baronhoz. -
bucketb0b
őstag
válasz
Kanczy
üzenetére
Igen, mert nincs nununál legalább 6-8 használhatóbb jungles.. ennél fogva felesleges használni, mert lesz/van jobb.

ultiját boldog boldogtalan kikerüli aki tud játszani
és ne gyere az "addig ameddig menekülnek az ultija elől addig az adc kivégzi őket" szöveggel, mert ennyi erővel az enemy is ha játszik olyan jól nem is kerül olyan szituba.
Vagy mondj már róla olyat amit csak nunu tud és a többi nem vagy jobban? Várom a nagy szaktudásod miért jobb jungles, mint a többi. Ez béka kollégára is vonatkozik, ha már a trollkodásnál járunk. -
bucketb0b
őstag
-
JLHFans
tag
Nunu junglet már játszottam sokszor, de mivel a Q ját maxolom először , ezért a gankje egy nagy 0, szóval annyira nem bejövős, mostanában mondjuk a jungle ugy un block nem, pedig a kedvenc helyem volt, de basszus ha minden lane feedel akkor mi a frászkarikát csináljak ?
Egyébként nem értem, miért ne lenne játszhato S5 ben ??? Mert hogy vmi mittomen platban nem játszható ami silverben még carry azt értem, de ha vmi silverben nem, akkor egyáltalán nem.Ami a többit illeti, azért hülye nem vagyok, szóval nyilván az alap dolgokat mindig olvasom a champekről, engem kifejezetten az érdekelt volna, hogy ha valaki játszotta már ezeket, és személyes tapasztalata van a dologban, hogy hogyan is kell ezt

-
JLHFans
tag
2 dologról szeretném kikérni a véleményeteket, az elsőröl röviden, a másodikról picit hoszabban is.
Nunu top és Lyssandra top.Merthogy utóbbit most vettem meg nagy merészen, pedig még nem is játszottam vele
Szóval ilyesmi érdekelne hogy valid-e mik a counterei, ha valaki játszotta már akkor kb hogyan és milyen builddel, mik a legfontosabbak amikre odafigyeljek, a Lyss ultit magamra vagy ellenségre érdemes-e tenni, stb stb
Nagyon köszönöm előre is 
-
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van mód rá, hogy a replay-eket áthelyezzem egy másik helyre? Gondolom egy fájl tartalmazza, hogy ezeket automatán hova mentse.

-
JLHFans
tag
Rammus penta ultival ?
Mondjuk ott bejátszik még a W meg a thornmail is 
P:S Mikortól lehet vajon ujra rankedet játszani ?
-
zeli
aktív tag
Volt ilyen is: Shyvana Tiamat penta
-
Kasya
nagyúr
válasz
csipszikutya
üzenetére
Akkor most Yi Q penta-t kerunk

-
yabba
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem gondoltam túl, pont ezt akartam írni, nagy szerencse kell hozzá, hogy olyanok legyenek a körülmények, és még pont akkor sikerüljön ellőni az ultit (vagy direkt vagy véletlenül).
Nekem már többször volt olyan amikor mid-en voltam, hogy néztem a top-on vagy bot-on a fight-ot, elmenekült az ellen, ultiztam és kinyírtam a másik lane-ről is. Ez ilyen.
-
bucketb0b
őstag
Ne gondolj már túl egy karthus ultit kérlek

Mákolt vele 1et ennyi, nem volt itt semmi tökéletes időzítésre való törekedés meg mit tudom én még mi. Ennyi erővel ha az ellenfél a karthus ulti megszakítására törekszik akkor nincs penta. zhonya, zil ulti, yi W már csak dupla kill
-
yabba
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Igen technikailag tényleg csak egy gomb, de azért szerintem ahhoz nem egyszerű időzíteni, hogy akkorra fusson ki a channel, amikor mindenkinek olyan kevés HP-ja van, hogy az ulti leviszi, de még él.
És persze ilyenkor az összes többi csapattag kórusban kiabál, hogy KS..
-
bucketb0b
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Látom mit írtál, egy egyszerű kérdést tettem fel amire az 1. mondat megfelelt válasznak.
-
bucketb0b
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Nehéz volt összehozni? Gondolok itt arra, hogy mennyi energiabefektetés és koncentráció kell karthus ultijához.
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Tegnap szerintem egy nem mindennapi pentát sikerült össze hozni. Legalábbis nem láttam még ilyet élőben, yt-n is kevés van hasonló. De már nekünk magyaroknak is van

press R penta. Szerintem most az egyszer sikerült, mert minden összejött hozzá, többet nem igazán hiszem, hogy lesz
(0:40-töl érdekes)[link] batai15: Bocsi a késői reagálásért. 1-2x ha mentem Dia jungelt, nekem tetszett. Haverom platból diába vele ment fel, szinte mindig azt hozza (top/jungle/mid/support) és neki működik is
-
Pantal
senior tag
válasz
birozoli7800
üzenetére
Nálam azóta ok.
-
Basszus nem gondoltam volna hogy van LOL topic is...
- bár pont az ne lenne 
Hát akkor bepofátlankodnék
Üdv néktek! -
hugi0
őstag
Se euw se eune

-
Pantal
senior tag
Csak nekem rakoncátlankodik EUW?

-
Devas
őstag
-
flashike3
csendes tag
Üdv srácok, volna 2 elfekvőben lévő accountom EUNE szerverre, mindkettő gold 1-ben található, ha esetleg valakit érdekelne nyugodtan írjon!
-
bucketb0b
őstag
Akkor ezek szerint azért kapok duoban (gold5-silver2) 10ből 3x platinát vagy diamondot ellenfélnek, magam mellé pedig olykor unrankedet is még a plat ellen az ellenfélnél ilyenkor persze nincs unranked, oké most már értem

Én eddig úgy tudtam, hogy minden játékmódoknak külön van saját mmr és próbálja párosítani vagy egyenlőre kihozni a dolgokat az mmr szerint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Ubuntu Linux
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem fogok emiatt idegeskedni. Én megtettem mindent, ennyi nekem elég.