Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Kezünkben az új Nothing mobilok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
- Mobil flották
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
Estenkent szoktam 1-2 meccset jatszani ha belefer az idombe, ha nem gond nektek hogy nem vagyok mindig elerheto akkor +1 embernek johetek. (mid, jungle es meg top lane amit szeretek)
-
Noddy
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #26493 üzenetére
Support pozícióba engem is bevehettek, általában esténként vagyok. Veszt ingame néven.
-
hondahd
tag
válasz
-=Vacsek=- #26493 üzenetére
Ha akarsz csinálhatunk egy csapatot én is egy teamet keresek.
Mi a játékbeli neved? -
-=Vacsek=-
senior tag
nincs kedve vkinek csapatoznia? szivesen mennék euwestes nem nagy elvárásu csapatba adc-nek
ez a ranked nagyon kiégetős..
-
ClydeBeka2
őstag
-
Dinter
addikt
Holnapi 4.2-es patchcsel remélem jön a teambuilder.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
n a x v i L #26488 üzenetére
Azt szoktam
Nem kell nekem flamer.
Akkor sem ha Plat I. -
birozoli7800
senior tag
válasz
adamkaa777 #26485 üzenetére
De! Oda próbálok belépni mivel mint írtam oda vittem át az accountom kb. 2 hónapja. Nem is volt eddig semmi probléma.
Mottie: Mindenképpen.
-
Mottie
őstag
válasz
birozoli7800 #26484 üzenetére
Írj a supportnak..
-
adamkaa777
senior tag
válasz
birozoli7800 #26484 üzenetére
Nem lehet hogy eune-re akarsz belépni ?
-
birozoli7800
senior tag
Üdv!
Pár nappal ezelőtt olyan problémám adódott, hogy valami oknál fogva nem enged bejelentkezni a kliens az alábbi hiba üzenettel:
"Your account has transferred to another region. Please try logging in to the appropriate region."
Kb. 2 hónapja hoztam át az accountot west-ről eastre. Tudtok valami megoldást esetleg?
szerk: A régió jól van beállítva.
-
-
Kanczy
Topikgazda
EUW megint alkot, pedig már elmúlt éjfél
-
zsolt1225
aktív tag
Better nerf udyr top...
trick2g-t néztem és kedvet kaptam hozzá, 2 easy win -
Noddy
senior tag
A játék alapstruktúrája is változik (pl. most s4-re váltáskor is) emiatt egyes hősök előnybe kerülhetnek ezért megy a folyamatos balance-olás, de ez még nem kisebbít semmit azon a tényen, hogy az új hősök az első két hétben jóval az átlag feletti OP faktorral jönnek ki. (a PBE miért nem elég a normális balanceoláshoz? Ott is több 10 ezeren játszanak 24 órában) De ahogy ti gondoljátok.
-
Devas
őstag
válasz
WinnerB0Y #26470 üzenetére
Ma én is nyomtam egy normal-t szépen egyértelmű win-re álltunk, valami 17-5-el vezettünk, de addig addig flameltek, míg be nem rágtam és el nem kezdtem feedelni. Aztán az ellenséges Amumu-t flamelték a társai, hogy miért a feedert öli (engem), miért nem a többieket, mondom hát akkor eddig kaptatok feed-et meg info-t, end this, berágtam rájuk is aztán lezúztuk őket.
-
Noddy
senior tag
-
Dinter
addikt
EG vajon megint megpróbálja eljátszani az Urgot-Soraka kombót?
-
-
kelemen93
tag
Sziasztok!
A mai nap adódott egy olyan problémám, hogy eltűnt a chat teljes egészében, és hiába nézegettem, állítottam alapértelmezettre a beállításokat nem oldotta meg a problémát:S Esetleg valaki találkozott már ilyen problémával és tudna nekem segíteni? Válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
ígyvanferi #26455 üzenetére
Az oké , hogy nem leszel jobb játékos, de nem lesz előnye, azzal szemben, aki nem tudod , ily módon bevásárolni...
-
arpi145
csendes tag
Sziasztok! A Pando Media Boostert hogy tudom letörölni a gépről? Vezérlőpultnál a programok törlésénél nincs a programok között.
-
ígyvanferi
addikt
-
Hi All!
Szeretném elkezdeni ezt a gamet vagy még a DOTA 2 gondolkozom. Pontosabban nem tudom eldönteni, melyikkel kezdjem.
Így első körbe, arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire találkozni csalókkal ? Mint, ha hallottam volna, hogy pénzel gyorsabban lehet javulni és aki sokat tud rá költeni az nyilván jobban erősödik.
-
ClydeBeka2
őstag
Sikerült 1 hónap alatt lejátszanom a 10 ranked gamet. 5-5, ami várakozásakon aluli, bár sok Diamondot is bedobott ellenem. Gold I lettem, plat IV 100 pontról, ami a szezon eleji állapotokat nézve nem is rossz
Csak legyen meg gyorsan az ötös promo xD
-
-=Vacsek=-
senior tag
10 besorolóbol 1. fix loose 20 . perc után 2 emberke is 10 halál. 2. bot premade nida adc voli supp -.-' 20 perc után 25 farm fix loose.. 2ből 0 alakul a bronz 5
-
Dolby
senior tag
nem véletlenül van sok belőlük. anivia sztem túl manaköltséges, és ha véletlenül elrontod a cc-t akkor nagy a gáz. leona - tresh cc-t nehezebb elrontani sztem, és mivel tankosabbak, könnyebb velük közel kerülni az enemyhez, nincs akkora gáz ha 1-1 AA-t bekapsz, cserébe a megfelelő pillanatban támadhatsz.
-
Devas
őstag
Mondjuk nem számít hogy gyenge az Urgot, hisz bármivel játszok kikapunk. Valami 10 lose streak-nél járok Normal-ban most.
Csak az idegesít amikor beszólogatnak. Nem kómálom a lenéző embereket, sem a rinyabajnokokat. Aniviával is supportnak kényszerülök mostanában ami lose-hoz vezet, de biztos lehet arra is valami müködhető buildet kiokoskodni.
Mondjuk kiváncsi volnék a véleményetekre, hogy szerintetek miért szar az Anivia support, és milyennek kell lennie egy jó supportnak. Mert a Leona és Thrash supporttal már tele van a padlás.
-
RG4L
őstag
Úristen ez a TSM vs. EG meccs gyönyörű volt, mindenki nézze vissza, aki kihagyta volna.
-
-
Mottie
őstag
válasz
ClydeBeka2 #26439 üzenetére
Ahogy fölöttem írták, topon gyakorlatilag nem látni mást, csak mana nélkülieket
Mivel semmivel nem gyengébbek mint a 'manás' toplanerek... Minek hoznának akkor olyat akivel még meg is lehet szívni, hogy kifogy esetleg.
-Persze én is sokkal jobban szeretem manamenteseket
-
-
zeli
aktív tag
válasz
ClydeBeka2 #26439 üzenetére
És ezeknek a 80%-a topos champion. Szal topra manás championt vinni kb nem éri meg most.
-
Dinter
addikt
Mai 23 perces ranked meccs fénypontja, enemy beírja:
"Are u fnatic or smth?" -
Montebá
tag
Sziasztok! Lee-nek csak flat ad quinteket választanátok, vagy 2 flat ad quint + egy life steal?
Üdv! -
WinnerB0Y
senior tag
Urgot nem egy sűrűn pickelt champ. Ahogy poppy sem. Nem lesz szerintem a közeljövőben nerf neki.
(#26425) ClydeBeka2
szvsz annyi különbség, hogy ez magasabb ligákban igaz is lehet. Ott meg nem feltétlen.
Én silverben rohadtam több mint fél évet. Aztán mikor kijutottam, nagyjából 1 hete vagyok goldban és most fogok másodszorra 2 divisiont ugrani.
Még 1 win és gold I.
Onnan meg 4 + 3 winre van a Plat.
Ha nem köcsög a system akkor 3 + 3.
Az a jó látni, hogy van kommunikáció, nincs flamer (legalábbis ritka), játszik a csapat, nem ugrunk be feleslegesen mindnhozá.
Mondok furcsa mód, a múlt héten, a diamondosok cseszték el a meccseket
Halál komolyan. Mikor megnéztük a teamet és láttuk, hogy van velünk diamond, még el is könyveltük Lose nakEgy részről vicces volt.
Például:
Megvan az ace, 3 tornyot szedhetünk a bot inner el együtt, de ő elindul egy ezreal solobaront trinity és infinity build el 0% lifesteal el
Ilyenkor van az, hogy a fejedet vered a falba.
Teszem hozzá, 5 emberből egyedül ő látta úgy, hogy baronozni kell a 3 turret helyett. -
Devas
őstag
Most vettem Urgot-ot, azt talán csak nem nerfelik.
-
zeli
aktív tag
Kayle nerf incoming.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
ClydeBeka2 #26422 üzenetére
De ezaz
Hogy én folyamatosan ezt mondogattam és most érdekes volt látni és mosolyogni azon, hogy egy S3 dia, S4 plat I ember mondja ezt -
WinnerB0Y
senior tag
válasz
Lokids #26419 üzenetére
Goldig is egymagam jöttem. Na jó. Duoztunk haverral. Ma is duoztam vele, de nem is ment úgy a játék. Felidegesít. Lehet inkább soloznom kellene.
Farmolni még mindig nem tudok, de roamolni annál inkább.
Ezért vagyok jó jungle poston. Van kb 30 farmom 20 perc alatt meg 16 assistom 1-2 kill mellett.
Szeretnek is
Ma is. Enemy Orianna folyamatosan sírt hogy ő még mindig jobb. Én csak véletlenül öltem meg. Aztán haver erre még rá 24/7 mid. Majd mikor 1/9 ben volt fogta és kilépett.
S4 Plat I, Előző season Dia. És ő szerinte a teamje miatt kapott kiBronze logic.
-
WinnerB0Y
senior tag
Gold I promo <3
Gold 3 ból, ami ma lett meg. Jelengleg csak win van a historymban.
Lassan kész a plat. -
Honzi
senior tag
Na erre kíváncsi leszek tuti jókat fogok röhögni.
Mondjuk a cikk azt írja csak eune szeron lesz elérhető. -
zsolt1225
aktív tag
-
WinnerB0Y
senior tag
Ohmygod.
Kayle nagyon broken.
A farmot nehezen tartom. sajnos én az a fajta vagyok aki rohadtul sokat roamol. Mondjuk megint ezért nyertünk
Gold III <3 -
törölt tag
válasz
adamkaa777 #26397 üzenetére
Hidd el, érdekli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MWC 2025: Kezünkben az új Nothing mobilok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- MacBook Pro 15.4" Retina Mid 2018 I7-8750H 16GB/256 SSD, Radeon 555x/Üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest