- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sancóka
csendes tag
Rendben.
Fel voltam készülve, hogy nem lesz egyszerű beállítani a cuccot, de hogy nehéz lesz, arra nem számítottam.. Az Xpt csak grafikus szinten ismerem, de azt hiszem, minden a helyén van. A 4.0.107.3210 driver van fent, és a 3112-es PVR.
Bosszantó, hogy egy viszonylag hétköznapi feladat(videorögzítés), mennyire nehezen megoldható.. Még jó, hogy pl. a nyomtatás nem jár ennyi buktatóval..
Köszi! -
sancóka
csendes tag
-
sancóka
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem a xp200 expert kártyát pár hete, sikerült beállítgatnom, aztán egy hét után eltűnt a kép. csak hang volt, meg fekete kép.
Teljes rendszertelepítés után nagy nehezen van kép, azóta nem tudok vele rendesen felvenni, csúszik a hang, vagy leakad felvételnél a kép. Ugyanúgy csinálok mindent, mint az első telepítéskor, de nem akar ugyanaz történni.
Virtual Dubbal sem sikerül rendesen. Divx6-tal szeretnék rögzíteni, mp3 hanggal.
A gondok előtt rendben ment a capture divx6-+ac3 hanggal.
Visszavigyem a kártyát, vagy én bénázok valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest