- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Eszembe jutott hogy írok nektek, hátha van valami megoldás a problémára.
Már sz@rakodtam vele eleget, de nem sokra mentem.Van egy Leadtek PVR 2000 res tunerem. Új lapba is át raktam, viszont XP ről át tértem Win7 re és nem megy a kártya.
Valami vistás driverrel még az előző telepítés alkalmával működésre bírtam, a ChrisTV vel volt is képe, viszont úgy terhelte a processzoromat, hogy nézhetetlen volt az adás, valami nagyon nem stimmelt. A gyári progival, már nem teljesen emlékszem mi volt a helyzet, azt hiszem csíkos volt a kép, fekete sávok hiányoztak.
Van valami megoldás? Driver, vagy program, amivel használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged