- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.krisz03
tag
válasz
k.krisz03 #1843 üzenetére
Nem vagyok ám szórakozott. Áááhhh...
Ez a progi is megvan.
Viszont a PVR2-vel van egy kis gond még. Nem találja meg az összes csatornát. Nem sok hiányzik (2db), de hiányzik. Mire állítsam az országot, tv forrást? Régebben úgy olvastam fórumokon, hogy ennél a tunernél német, ill antenna kell. Annak ellenére, hogy Magyarországon vagyunk, ill kábeltv van jelen. A keresés módját adapítvra állítom, mert úgy találja meg a legtöbb csatornát. -
k.krisz03
tag
válasz
k.krisz03 #1842 üzenetére
Ezzel már jó marad a kép. Köszi bzoley a segítséget!
Még lenne valami: Mintha olyat olvastam volna valahol a PVR keresése közben, hogy ennek segítségével már lehet külső alkalmazásokat vezérelni a távirányítóval. Jól láttam? Az a gond, hogy nem találom, ezért ebben is kérnék egy kis segítséget, hogy ez akkor hogy is működik? -
k.krisz03
tag
Hali!
Adott egy Winfast TV2000XP Express tuner, és egy friss SP2-es rendszer. A tuner progijában a szokásos módon (német, antenna), automata módon, finomhangolással kerestetem meg a csatornákat. Meg is találja mindet, szép is a kép, amíg be nem zárom, majd újra el nem indítom a progiját. Ilyen lesz a kép: [link]
Szerintetek ez mitől van?
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged