- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
természetesen nem egyszerre használom a két programot, hanem egymás után.
Volt hogy direkt csak a pvr2-vel próbáltam, de akármit csinálok nem tud átváltani a pvr2 másik mux-on lévő csatornára. Ha újraindítom a gépet és a pvr2 indítása után azonnal váltok, akkor van hogy elvétve sikerül, viszont akkor meg azon a frekvencián ragad...Más: ha nem kersést nyomok pvr2-ben dtv módban, hanem jobbklikk és frekvencia hozzáadása, minden esetben azt írja hogy az adott frekvencián nincs adás.
Közben most feltettem a 29-es pvr2-t amit itt másoknak is ajánlgattatok, valamivel jobb lett a helyzet, most már csak akkor nem tud frekvenciát váltani ha dtv módban kifagy a pvr2, és utána elindítom megint. A baj csak az, hogy elég gyakran kifagy
-
dtv1800H-val van egy olyan gondom, hogy a hardver dtv adást nézve mindíg beragad egy frekvenciára, azaz mindíg csak egy mux adásait tudom nézni.
Próbáltam már XP, win7 x64, és Vista x86 és x64 alatt is, mindenhol csinálja.
Pl nézem M1-et 666Mhz-es muxon, akkor akármit állítok be tsreadernek, mindig talál adást, pvr2 meg nem tud átváltani pl rtl klubra.
Mi a rák lehet?
Driver minden esetben a legfrisebb, már másik gépben is próbáltam és szar.Tippek?
-
Az egész szoftver ahogy kinéz az valami katasztrófa. Emellett ha valami nem működik egy darab visszajelzést nem kapok róla, támogatott OS-től függetlenül (böködöm a gombokat pvr2-ben és semmi sem történik). Ennél még az is jobb lenne ha az arcomba nyomna egy stack trace-t.
a másik hogy direkt végigolvastam a manualjat mielőtt megvettem, egy szó nincs benne arról hogy a pvr2 csak madzag kötögetéssel ad hangot.
A támogatott OS-ekről meg annyit hogy a server 2008 és a vista kernele ugyanaz, a driver felment csont nélkül, még windows updaten is talált hozzá.pvr2 helyett mit javasolnátok frontendnek?
-
nah, vettem egy dtv1800 h tunert. Mindenhol csak jokat olvastam rola.
Kiprobaltam, win 2008 alatt nem mukodik egyaltalan (ez nem gond utanaolvastam kell par codecet meg dll-t bereggelni vistabol). Win 7 alatt ugy tunik mintha mukodne, FM adasokat talal a keresoje, de meg se nyikkanik.
PCI audio modra allitottam (ez is milyen mar hogy registryben kell hekkelni 2009 van bazze), de semmi valtozas. TV vetelt meg nem tudtam kiprobalni mert meg nem vezettem el az antenna kabelt a gepig.Szoval ez normalis? a masik meg, hogy az ok hogy ezt atallitottam registryben, de ez csak a pvr2-re vonatkozik, mert annak a beallitasa. Hogy Windows media centerben is PCI audiot akarjon hasznalni mit kell csinalni?
Holnap kiprobalom XP alatt, hatha lesz valami valtozas. Eddig vizont azt kell mondjam hogy csalodott vagyok. Azt irtak itt forumon tobben is hogy ennek van a legjobb szoftver koritese, ami szamomra elegge gaznak tunik, de felvet bennem egy kerdest, akkor a tobbi tunerhez adott szoftver milyen???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest