- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
A webcam jelenléte nem egy helyen okozott már bonyodalmat[link]
Ha szereted tudni, mit nézel a tv-ben, szereted tudni, mi lesz a tv-ben, de nem akarsz a txt-be bonyolódni, akkor jól jöhet az EPG. Sőt, ha kiszemelsz egy műsort, amit jó lenne majd felvenni, akkor csak egy gombnyomás* és le van tudva dolog.
Nem hátrány, hogy ha csatornát váltasz, rögtön tudod, mi is az, amit látsz -
bzoley
veterán
Asszem Daa-raa elég részletesen leírt mindent, nekem most nem lett volna erőm hozzá
Daa-raa
Egy kis ''érdekesség'':
Akadt egy kis hátulütője az elmúl napok fejlesztgetéseinek. Azt, hogy a táp, a kábelezés, vagy a vga okozza-e azt nem tudom, de akkora elektromos zavar van a gép kétméteres körzetében, hogy csak pislogok
Nálam nincs kábeltv, csak ügyesen tekergetett kábel a plafonig. Az új gépben egy-két csatornaszinte nézhetetlen lett. Még nem sikerült úgy elrendezni, hogy ne zavarjon, de néha sikerül visszanyerni a korábbi állapotot.
Kevésbé zavaros:[link]
Erőssen zavaros:[link]
Legérdekesebb, hogy ha közelítek a b*szottnagy Zalmanhoz, tízszer ekkora lesz a zavarás -
törölt tag
Szedj le minden riherongy codecpack-et (ha az Ace megafospack-et raktad fel, akkor az ellen csak a Win újratelepítése véd), semmi szükség rájuk.
Idézet bzoley oldaláról:.
Csak azok a codec-ek legyenek fent, amit használsz is (nálam van fent egy DivX és egy PicVideo, az MPEG2-ről a PowerDVD gondoskodik. Ennyi nekem bőven elég. Esetleg kellhet még egy QT, vagy QT Alternative).
Az MSN, Skype esetén az a probléma, hogy mikor elindulnak magukhoz rendelik az AV bemeneti eszközöket. Emiatt nem fog tudni hozzáférni ezekhez a PVR(2) és úgy egyébként semmi. Ennek lehet a következménye az általad leírt hiba, illetve a hang hiánya.
Pucold le a gépről az összes PVR/PVR2-t, és a kártya drivereit [link], és gyaluld ki a Registry-ből az összes Leadtek kulcsot és ágat.
Ha nem a legutóbbi DX-csomag van a gépeden, akkor rakd fel (itt a legelső link erre mutat: [link]). Rakd fel a legfrissebb drivert , és PVR2-t. Aztán beállít, behangol, élvez... Ha továbbra is gondok vannak, akkor azt leginkább a hang vagy VGA driver okozhatja (nF4-es lapok esetén inkább a Realtek féle hangdrivert érdemes használni, az nV féle problémákat okozhat, én is szívtam vele. A ForceWare esetén megintcsak előfordulnak gondok az overlay-jel bizonyos verziók esetén).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged