Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Adott nekem egy öreg vasam..
Gondoltam, dobok bele egy SSD-t, meg kellene még bele RAM, mert a 2 giga kevés, és egyúttal kipróbálom a WIN10-et is, a tervezett 8 giga miatt egyértelműen 64bit..Első lépés az ssd+win10 64bit volt..
Csodák csodájára, megy minden.. még a tuner karihoz is találtam neten valami drivert..Aztán jött a memoria csere..
Elsőre nem ment, majd össze jött.. úgy nézett ki, minden oké..Aztán elsőre azt tűnt fel,hogy néha csúszik a hang egy kicsit a tv-n (Tuner)
Hol csinálta, hol nem..
Aztán rá jöttem,hogy olyankor bizony a proci terhelés is lazán 50-60% körül megy.. emlékeim szerint pár % volt csak régen (Pontosabban az egyik mag közel 100%-on pörög.. csak a két mag miatt az össz. proci terhelés ennyi..)
Aztán 2-3 nap keresgélés, olvasás, és látom, közismert a hiba ezzel a chip-el szerelt .. jah igen.. a lényeg, Winfast TV2000 Global, PCI-os.. kártya a tuner..
Szóval ismert bug, hogy 64bit, és 2giga plusz ram esetén ezt csinálja a kis nyavalyás..Az a fura, hogy van viszont, hogy full normálisan 3-4 max 10% proci terheléssel elindul, és megy a szerkezet..
Nincs azóta megoldása valakinek esetleg erre a hibára?
Az, hogy hol jó, hol nem kicsit még biztat..driver: 6.0.109.7002
pvr2: WinFastPVR2_setup_20360
Win10: 1803Illetve jól olvastam ugye, hogy ha be tudok aplikálni a gépbe egy PCIe kártyát, pl. egy WinFast PxDVR3200 H tunert, az működik rendesen?
Volt valahol egy kintről rendelt OFF Dvb-c usb tunerem, valami ilyesmi, de még Win7 alatt megpusztult... egyik indítás után eszköz nem található, és azóta se..
Bár Win10 alatt még nem próbáltam.. elő kell kotorni..Szóval ezzel kapcsolatban a kérdés, lehet érdemesebb lenne ma már egy ilyenbe befektetni inkább? (Digi kábelünk van..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest