-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Leginkább azért nincs kiemelve, mert amikor megjelent az Expert még nem igazán volt értelme arra konzolt kötni (az akkori monitorok mérete elmaradt a TV-k mellett). Ma meg odaírják, mert szempont lehet.
bzoley: Azért mindig meg tudok lepődni, hogy egyes hw-ek mire képesek, és ebből mi minden nincs kihasználva. A PxDTV2300 H-n is levő SAA7136 pl 1080i-t is tud komponensen (sőt, HD Digitalt is!). Persze még így is messze jobban ki van használva a chip, mint pl az Asus PE6200Analog-on...
Sk8erPeter: Én simán visszavinném a lapot.
-
bzoley
veterán
Elvileg, ha egy eszköz normálisan működik, akkor egy szabványos kimeneten normális jelet kéne kiküldenie. Nálad akár a bemenet is lehet rossz, esetleg köss rá másik eszközt, videót, dvd. Az LHSIte-on szintén Xbox problémája van valakinek, de képeken látható, hogy azért nála mondjuk PAL-50-en egész jó a kép szintén Expert-tel, ha jól emlékszem. Esetleg tegyél fel a tunerhez egy friss drivert, hátha javul valami. (a legfrissebb csak nálam található meg, és a Global-hoz való drivert kell letölteni).
Persze egy ilyen eszköznél valóban előnyösebb lehet a komponens kimenet használata, konzolhoz meg jelenleg leginkább a PxDTV2300H-t reklámozzák. Bár a 480p-nek szerintem itt nem sok jelentőssége van.Sk8erPeter:
Hagytam előtte szünetetMéricskéléssel nem biztos, hogy előrébb jutsz. Nálam a hib(más jellegű)a csak x számú kártya esetén jelentkezett.
-
Sk8erPeter
nagyúr
A TV2000 XP Expert breakout kábelén nincs komponens bemenet.
A PVR2100-nál viszont van, ezért is jelölik az "Input Sources"-nál a konzolokat.
A komponens bemenet segítségével tudsz normális minőségű felvételeket készíteni az Xbox-ról. A legjobb az lenne, ha vennél ilyen kábelt: [Xbox 360™ komponens HD audiovizuális kábel]
Ezzel a komponens kimenetet tudnád csatlakoztatni a PVR2100 breakout kábel komponens bemenetéhez, és az szinte biztos, hogy jó lesz (minőségre és egyéb szempontból is).
Tulajdonképpen nem pontosan értettem, hogy akkor végül is csak tervezed egy PVR2100 beszerzését, vagy már van, a TV2000 XP Expert mellett, amit most kaptál?
Mert ha még csak vásárláson gondolkodsz, akkor én PVR3000 Deluxe-ot vennék. Igaz, a PVR2100 olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest