- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát nekem ilyenek vannak: 172520000, v. hasonlovak, de majd próbálom. én ilyen formátumban írtam be, de akkor175.2520000-t kellett volna?
Az után, hogy ide írtam, a kb. 10. keresésre, gondolt egyet, és behozott minden csatornát. Nem értem, de most működik.
Gyorsan el is mentettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gyorsan el is mentettem.