Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
nem erre gondoltam: ha előg erős a proci, akkor elviszi a hd adást a gép, csak a modernebb videókártyák már segítenek (szinte teljesen leveszik a proci válláról a tehet) a hd videó játszásnál, ha a program is támogatja a dxva módot. A pvr2 jelenleg bugos: dxva módban fagy... de mivel a te kártyád tudtommal nem tudja a dxva módot, így nem is használhatod vele ... ebből következik, hogy a fagyás oka nem a pvr2 dxva kezelés bugja

(#6707) daa-raa:
vlc player... hogy miért?
- dxva támogatás, fagyás nélkül (sajna 1.0 nem támogatott, csak a 2.0, így xp vagy régi hardver nem játszik, de nekem az integráltammal jó 7 alatt)
- streamelés (akár a muxon belül minden csatornát külön streamel egyszerre)*
- korábban felvett teljes mux ts szétkapása vagy streamelése*
- rádió
- be lehet nagyítani 16:9-re a 16:9->4:3 gyászkeretes adásra*: azért ehhez némi hozzáértés is kell, hogy be tudd paraméterezni, nem átlagos használat, egy csomó képességét nem is ismerem még
ami hibádzik:
- azt hiszem epg-t nem tud, vagy legalábbis nem láttam
- nem annyira hiba, de kényelmes használathoz playlistbe kell tenni az adókat, amire automatizált megoldás azt hiszem csak linux alatt van (scan -> channels.conf)
---nem egészen ingyenesen, de a win7 media center is egész jónak tűnik, usb tunerrel egészen gyenge gépen is vitte a hd adást és epg is megy, a rögzítést nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3908, 100% Akkumuláto
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest