Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
üzenetére
Ahogy írtam, hibrid leadtek tuner (analóg és digitális) mellett megengedi más eszköz használatát (pl. néha én is használok másik digitális tunert is, a leadteknek csak az analóg részét használom vele)... csak olyat enged használni, amiből leadtek hardverd is van.
De végülis kiváltottam mással... vlc player, media player home cinema (a leadtek codec-jével) és a digitális kütyühöz kapott blazevideo hdtv player sem finnyáskodik. Mivel konkrétan egy régi lassú xp-s gépről van szó, ezért akartam a pvr2 dxva módjával kipróbálni (már ha az nem fagy szét mint win7 alatt).
(#6700) bzoley: bárcsak a hónapok... évek óta ismert bugok javítására is annyi figyelmet fordítanának, mint a korlátozásokra.
(#6702) jeni
evr módban, hardvers gyorsítással (dxva) használod? mert annak van egy olyan tulajdonsága, hogy lefagy pár perc után. Ja bocs.. ahogy látom az a videókártya nem támogat ilyet amit írtam, így gondolom nem ez lehet a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest