Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
eziskamu
üzenetére
Na, ezt mondom; már megint a magyarázkodás, hogy miért nem működik valami. Azt se mondja meg nekem senki, hogy sok pénz-e, vagy sem; szarért 1 Ft is sok pénz.

bzoley: Na, +1 kondicionált rabszolga.
Mondtam már, hogy senki kifogása nem érdekel, akinek fizettem egy működőképes cuccért? Cseréljék ki szépen egy 64-biten is működőképesre, és akkor nem szólok egy szót sem. Nem szívesen cserélek le egy amúgy megfelelően működő hardvert csak azért, mert valakinek a pénzemre fáj a foga.
A majd' 10 éves Oki nyomtatómhoz miért lehetett 64-bites driver-t készíteni? Annak a tervezésekor sem gondolt senki 64-bites rendszerre...
Csak ők nem szarják le az ügyfelet. Szóval felejtsük már el ezt belemagyarázást, hogy mi miért nem működik, mert engem, mint vásárlót, semmi más nem érdekel, minthogy rendben működjön, amit megvettem, és ha nem készítenek drivert egy újabb OS-hez, akkor meglopnak. Persze biztosan van, aki örül, ha meglopják, én nem tartozom ezek közé. Az igénytelenek miatt lehet folyamatosan szemetet gyártani, aztán javítás helyett még "korszerűbb" szemetet a marketinggel megvezetett fogyasztókra sózni.
Amúgy nálam mindaddig mono volt, amíg át nem kapcsoltam sztereóra, nem csak azt írta ki.Daffni2: Hát, nálam meg nem működött, és még a W7 RTM sem ismeri fel. A MediaCenter-ben normahibás volt, és nem tudom, ott hol lehet állítani, nem találtam rá lehetőséget. Nero Vision-ben meg csak hang nélkül működik, és csak ha amúgy is megy a PVR2.
Esetleg te is megpróbálhatnád X58 chipsettel, vsz. ennek meg majd az lesz a magyarázata, hogy még nincs megfelelő meghajtó, ahogy a régi hardverekhez meg már, és ez egyesek számára teljesen természetes.
Nem akarok mozdulni, hogy sztereó legyen az adás, az a dolga, hogy az legyen. Egyébiránt most úgy fest, hogy mono-t ír ki, de sztereóban működik, viszont előfordult, hogy nem, de nem tudom, miért. Talán monó adás volt, és úgy maradt, még nem volt időm kitapasztalni.
Viszont az új driverrel végre ismét van hangjuk az MPG felvételeknek, halleluja!
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Pulsefire Dart (Dongle nincs csak kábel) Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondtam már, hogy senki kifogása nem érdekel, akinek fizettem egy működőképes cuccért? Cseréljék ki szépen egy 64-biten is működőképesre, és akkor nem szólok egy szót sem. Nem szívesen cserélek le egy amúgy megfelelően működő hardvert csak azért, mert valakinek a pénzemre fáj a foga.
A majd' 10 éves Oki nyomtatómhoz miért lehetett 64-bites driver-t készíteni? Annak a tervezésekor sem gondolt senki 64-bites rendszerre...
Csak ők nem szarják le az ügyfelet. Szóval felejtsük már el ezt belemagyarázást, hogy mi miért nem működik, mert engem, mint vásárlót, semmi más nem érdekel, minthogy rendben működjön, amit megvettem, és ha nem készítenek drivert egy újabb OS-hez, akkor meglopnak. Persze biztosan van, aki örül, ha meglopják, én nem tartozom ezek közé. Az igénytelenek miatt lehet folyamatosan szemetet gyártani, aztán javítás helyett még "korszerűbb" szemetet a marketinggel megvezetett fogyasztókra sózni.