Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reszi
tag
válasz
üzenetére
A végén korrekt volt az illető és visszacseréltük
(a nagyker hibázott), csak egy kicsit felhúzott…
Tudom nem illik itt ilyet kérdezni (viszont te úgy látom nagyon értesz hozzá
), de melyik gyártó kártyáját érdemes venni tévézéshez. Semmi mást nem akarok csak tv-t nézni, esetleg néha felvenni ezt-azt.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(a nagyker hibázott), csak egy kicsit felhúzott…
), de melyik gyártó kártyáját érdemes venni tévézéshez. Semmi mást nem akarok csak tv-t nézni, esetleg néha felvenni ezt-azt.