-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10278 üzenetére
Viszont szerintem a hangcsúszásra nem létezik jobb (hardveres) megoldás mint egy Xonar hangkártya. Nem kell a legdrágább félét megvenni, de utána a hangminőség javulni fog (zenehallgatásra és filmekre), és a hanghibák remélhetőleg ezzel megszüntethetőek lesznek. Leadtek DTV2000 H van a másik gépben. Az nagyritkán szokott hanghibát produkálni (sercegés és akadozó hang), de aztán megint jó gyorsan kitisztul a hang, vagy fel-le váltanak 1-2 csatornát és utána megint tiszta a hang. Hangcsúszást még nem tapasztaltam azon a gépen. Nincs lehetőség hangkártyára rákötni, de filmnézésre azért igy még jó.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10278 üzenetére
Leadtek TV kártya és a driver müködésére kihatással lehetnek a következő változások. Alaplapi chipset illesztőprogramok, hangkártya és videókártya driver frissitések és beállitások megváltozása. Nekem az Nvidia driver néha a TV kártya képminőségére (szinek és fényerő, élesség), és a hangbeállitásokra is hatással van. Nvidia driver törlés és a régi visszatelepitése után megint nézhető szinten van. Nálam is volt már példa az infra vezérlő müködési hibákra, de néhány újrainditás és a csatlakozó ki-be dugdosása után újra patent volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest