Hirdetés
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Hali!
Segítségek szeretnék kérni!
Gondoltam kipróbálom milyen bill.parancsok vannak és véginyomkodtam minednt és ctrl lenyomásával is de sajnos valamit elnyomhattam mert nem lehet a nyilakkal csatornát váltani.
Természetesen nem tudom visszaállítani, ezért szeretném ha valaki tudja a mego.-t az írja meg!
Köszönöm!
Finwe
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest