- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
edeleny
őstag
Akkor nekem is lenne egy kérdésem,bár igaz rég jártam erre.
Felteszem a PVR2-t,DTV-t,és két csatornán kivül semmit nem talál,igy simán viszont tökéletesen megy.Esetleg valami ötlet.
Hiába van 64-bites driver,nálam nem ment 64-bites XP alatt az istennek se,azt láttam ,hogy települt a Vistára a droiver,de még mindig hiányol valamit,majd még dolgozom rajta. -
edeleny
őstag
Az elsö gondolatom valami nagyon csunya volt,mivel semmilyen 32 bites drivert nem fogad el ,(kiveve a game padomat),igy massal se probalkoztam,csak a 64 bitessel,de mindig azt irja,hogy nem lehet feltenni.azon az XP-n meg leszek nelküle. Elsöre nekem se jöttek be akepek az oldalon a Firefox-al,de atkapcsoltam,hogy Explorer ablakba nyissa meg es ment minden kep.
-
edeleny
őstag
Koszi a segitseget,felment,de elegge furcsan,igaz müxik rendesen,a legfrissebbet az istennek se akarta elfogadni,feltettem egy regebbit,azt elfogadta,de sarga haromszög volt,restart,akkor mar lfogadta az ujjat,de meg hianyolt ket dolgot azt egy regebbiböl tettem fel,de mindegyik programnak a marcius 25-i datumot hozza szal jo.Ket dolog van ami meg nem franko: 1 A PVR tökeletes,viszont a DTV a következö hiba üzit hozza: Cannot find any aviable BDA device ,hol keressek en ilyet? 2 , 64 bites XP- tovabbra se müxik.
-
edeleny
őstag
A hülye kerdesekbol kifogyhatatlan vagyok,erdemes hasznalni mindkettöt,vagy együtt nem mennek,ja es akkor hol a nyelv abban a DTV-ben.
-
edeleny
őstag
Hülye kerdes,hol van a PVR-ben a nyelv valasztas,egyszer mar meg volt,de ket napja az istannek se talalom.
-
edeleny
őstag
Letezik olyan ember,akinek megy 64-bit alatt?
-
edeleny
őstag
Lehet,hogy nem ide tartozik.A TV adasokat ugy ahogy tudom fogni,a PVR-el,es a DTV-vel az elsö problemam a következö,egy icipicit szaggat a kep ,pedig vas van alatta böven (A64 3,2). A masik dolog,hogy a kabelen a hagyomanyos TV-n nezhetö adasok mellett van digitalis belterivel foghato külön programcsomag ,ezt elö lehet varazsolni valahogy?
-
edeleny
őstag
Sziasztok,tud valaki ehez müködö 64.-bite drivert,
-
edeleny
őstag
Remelem ti most magyarul beszeltetek,probalom ertelmezni.
-
edeleny
őstag
Nekem az istennek se akar Mpeg-be menteni,szerintetek mi lehet a gond?
-
edeleny
őstag
válasz
#65675776 #1681 üzenetére
Ez legalabb nagyon jo hir,hogy mükxik 64 bit alatt is.Nagyreszt fut a dolog most mar,csak valami Media-t nem tudok telepiteni az eszközkezelö szerint,a toöbbi tegnao meg ment,illetve a kodekekhez meg most is lama vagyok,en magyarul sem ertem mit akar nem meg angolul.Illetve odaig eljutaottam ,hogy az elöre beprogramozaott csatornakat latom,de az egyeni kereses eredmenyet tovabbra sem menti el.
[Szerkesztve] -
edeleny
őstag
Sziasztok,lett egy ijen kartyam,es vele egy keveske gondom is.Mivel hasznalt nem volt hozza manual,A telepites soran elöször az SP2-es erdeti lemezt,majd a Telepitö XP lemezt kerte,de ez utobbin mar nem talaltam meg az altala kert dll-t,igy a telepites megszakadt,de valami csoda fojtan megis megy a dolog,igaz a szoftverek gond nelkül felmentek.Hogy lehet elmenteni a csatorna beallitasokat,Hungary Pal B6D ben nagyon szepen megtalal mindent jo a kep is,viszont hiaba nyomom a pipat,ha kilepek a programbol elfelejt mindent.Es a harmadik problemam,hogy nem ohajt semmilyen formaban rögzitani,elöször meg ment egy darabig,de most corrupted kodekre hivatkozva nem csinal semmit.
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest